Dave Bishop nieuwe Managing Director VCK Travel

Na een periode van indrukwekkende groei en ontwikkeling, en na de overname van VCK Travel door Gray Dawes Travel in januari 2024, kondigen we met trots het aantreden van Dave Bishop als onze nieuwe Managing Director aan.

Per 1 mei 2024 zal Ed Berrevoets aftreden als Statutair Directeur en zal Dave Bishop de rol van Managing Director op zich nemen, met als doel de huidige groei van VCK Travel voort te zetten onder de merknaam Gray Dawes Travel.

Ed Berrevoets

Ed laat een blijvende indruk achter bij VCK Travel. Onder zijn gedreven leiding heeft het bedrijf een leidende positie verworven op het gebied van zakenreizen, marine travel en dienstreizen voor de overheid. Met Ed als Managing Director heeft VCK Travel haar positie als een prominente speler versterkt, onderscheiden door transparante en innovatieve dienstverlening met een persoonlijke benadering.

Deze beslissing is een cruciale mijlpaal na de overname door Gray Dawes Travel in januari 2024. Na bijna twintig jaar het bedrijf met energie en toewijding te hebben geleid, heeft Ed besloten er nu mee te stoppen. Deze beslissing is zorgvuldig genomen in overleg met de Ondernemingsraad en met Gray Dawes. Ed zal het bedrijf blijven ondersteunen tot aan het einde van zijn dienstverband op 30 juni 2024.

Terugkijkend op een rijke geschiedenis met vele hoogtepunten en uitdagingen, benadrukt Ed het belang van vooruit kijken. “Nu we hersteld zijn van de effecten van de pandemie, is het tijd om ons te richten op de toekomst,” zegt hij. “We kijken ernaar uit om samen met Gray Dawes een nieuwe koers uit te stippelen, en we hebben er vertrouwen in dat Dave Bishop het bedrijf succesvol zal leiden in deze volgende fase.”

Dave BishopDave Bishop brengt 25 jaar aan leidinggevende ervaring in financiën, sales, technologie en commercie mee naar zijn nieuwe rol. Op dit moment is hij Chief Operating Officer van Gray Dawes Travel, waardoor hij in een uitstekend positie verkeert om het succes van VCK Travel voort te zetten. Zijn vastberadenheid, strategisch inzicht en bewezen staat van dienst maken hem de ideale kandidaat om deze spannende nieuwe fase van het bedrijf te zullen gaan leiden.

“Ik voel me vereerd en ben enthousiast om de rol van Managing Director van Gray Dawes Travel in Nederland op me te nemen,” zegt Dave. “We zijn Ed ontzettend dankbaar voor zijn toewijding, visie en leiderschap. Ik kijk nu uit naar een naadloze overgang van VCK Travel naar Gray Dawes Travel, een succesvolle volgende fase voor onze Nederlandse operatie en een veelbelovende toekomst voor onze Europese klanten.”

In reactie op de aankondiging zei Suzanne Horner, CEO van de Gray Dawes Group: “De uitbreiding van Gray Dawes Travel naar Europa en met name naar Nederland is voor ons heel interessant. Deze uitbreiding is voor ons de volgende stap in ons wereldwijde groeiplan en maakt de cirkel rond voor wat betreft onze unieke strategie van dienstverlening. Deze strategie van dienstverlening noemen we ‘Follow the sun’ omdat er op ieder moment van de dag ergens ter wereld een Gray Dawes kantoor bereikbaar is voor onze klanten. En omdat we binnen de gehele Gray Dawes-operatie hetzelfde technologieplatform gebruiken en toegang hebben tot de up-to-date klantinformatie, kunnen we onze klanten een naadloze persoonlijke service bieden.

We volgen de zon dus van het Verenigd Koninkrijk via Noord-Amerika naar Australië en vervolgens naar Nederland; de vier kernhubs van Gray Dawes die onze wereldwijde aanwezigheid vertegenwoordigen.”

Ed Berrevoets en Dave BishopConcluderend zegt Dave: “Als integraal onderdeel van de Gray Dawes Group kijk ik ernaar uit om verder te bouwen op het indrukwekkende succes van VCK Travel en om samen te werken met het getalenteerde Nederlandse team om onze ambitieuze doelen te bereiken.”

Deel deze pagina
×

"Dave Bishop nieuwe Managing Director VCK Travel"

Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe

De Business Travel Show Europe is hét platform voor innovaties en ideeën die het zakenreismanagement vernieuwen en verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn zakenreisbeheer, reisrisicobeheer, klantenbindingsprogramma’s en prijsbeheer. Hier worden de nieuwste producten

Lees verder
Social media