VCK Travel krijgt nieuwe Managing Director

Na een periode van indrukwekkende groei en ontwikkeling, en na de overname van VCK Travel door Gray Dawes Travel in januari 2024, kondigen we met trots een verandering in de leiding van ons bedrijf aan.

Per 1 mei 2024 zal Ed Berrevoets aftreden als Statutair Directeur en zal Dave Bishop de rol van Managing Director op zich nemen, met als doel de huidige groei van VCK Travel voort te zetten onder de merknaam Gray Dawes Travel.

Ed Berrevoets

Ed laat een blijvende indruk achter bij VCK Travel. Onder zijn gedreven leiding heeft het bedrijf een leidende positie verworven op het gebied van zakenreizen, marine travel en dienstreizen voor de overheid. Met Ed als Managing Director heeft VCK Travel haar positie als een prominente speler versterkt, onderscheiden door transparante en innovatieve dienstverlening met een persoonlijke benadering.

Deze beslissing is een cruciale mijlpaal na de overname door Gray Dawes Travel in januari 2024. Na bijna twintig jaar het bedrijf met energie en toewijding te hebben geleid, heeft Ed besloten er nu mee te stoppen. Deze beslissing is zorgvuldig genomen in overleg met de Ondernemingsraad en met Gray Dawes. Ed zal het bedrijf blijven ondersteunen tot aan het einde van zijn dienstverband op 30 juni 2024.

Terugkijkend op een rijke geschiedenis met vele hoogtepunten en uitdagingen, benadrukt Ed het belang van vooruit kijken. “Nu we hersteld zijn van de effecten van de pandemie, is het tijd om ons te richten op de toekomst,” zegt hij. “We kijken ernaar uit om samen met Gray Dawes een nieuwe koers uit te stippelen, en we hebben er vertrouwen in dat Dave Bishop het bedrijf succesvol zal leiden in deze volgende fase.”

Dave BishopDave Bishop brengt 25 jaar aan leidinggevende ervaring in financiën, sales, technologie en commercie mee naar zijn nieuwe rol. Op dit moment is hij Chief Operating Officer van Gray Dawes Travel, waardoor hij in een uitstekend positie verkeert om het succes van VCK Travel voort te zetten. Zijn vastberadenheid, strategisch inzicht en bewezen staat van dienst maken hem de ideale kandidaat om deze spannende nieuwe fase van het bedrijf te zullen gaan leiden.

“Ik voel me vereerd en ben enthousiast om de rol van Managing Director van Gray Dawes Travel in Nederland op me te nemen,” zegt Dave. “We zijn Ed ontzettend dankbaar voor zijn toewijding, visie en leiderschap. Ik kijk nu uit naar een naadloze overgang van VCK Travel naar Gray Dawes Travel, een succesvolle volgende fase voor onze Nederlandse operatie en een veelbelovende toekomst voor onze Europese klanten.”

In reactie op de aankondiging zei Suzanne Horner, CEO van de Gray Dawes Group: “De uitbreiding van Gray Dawes Travel naar Europa en met name naar Nederland is voor ons heel interessant. Deze uitbreiding is voor ons de volgende stap in ons wereldwijde groeiplan en maakt de cirkel rond voor wat betreft onze unieke strategie van dienstverlening. Deze strategie van dienstverlening noemen we ‘Follow the sun’ omdat er op ieder moment van de dag ergens ter wereld een Gray Dawes kantoor bereikbaar is voor onze klanten. En omdat we binnen de gehele Gray Dawes-operatie hetzelfde technologieplatform gebruiken en toegang hebben tot de up-to-date klantinformatie, kunnen we onze klanten een naadloze persoonlijke service bieden.

We volgen de zon dus van het Verenigd Koninkrijk via Noord-Amerika naar Australië en vervolgens naar Nederland; de vier kernhubs van Gray Dawes die onze wereldwijde aanwezigheid vertegenwoordigen.”

Ed Berrevoets en Dave BishopConcluderend zegt Dave: “Als integraal onderdeel van de Gray Dawes Group kijk ik ernaar uit om verder te bouwen op het indrukwekkende succes van VCK Travel en om samen te werken met het getalenteerde Nederlandse team om onze ambitieuze doelen te bereiken.”

Wat kunt u nu verwachten?

Voor de korte tot middellange termijn is het echt business as usual. Samen met Gray Dawes zullen wij zorgen voor een soepele overgang naar hun systemen en processen om de toch al goede service die u van VCK Travel krijgt nog verder te verbeteren. Al het personeel van VCK Travel zal blijven werken vanaf hun huidige locatie. U kunt dus rekenen op dezelfde teams die uw account ondersteunen.

Gray Dawes wil VCK Travel gebruiken als een springplank voor verdere uitbreiding op het Europese continent. De positie van VCK Travel op de Nederlandse markt is aantrekkelijk en versterkt hun kennis en biedt toegang tot de Europese markt. Dit biedt dus nieuwe groeimogelijkheden voor VCK Travel.

Het merk VCK Travel zal uiteindelijk verdwijnen en onze dienstverlening zal dan verder gaan als Gray Dawes Travel, maar pas wanneer de nieuwe systemen zijn geïmplementeerd en u daar de volledige operationele voordelen van hebt kunnen ervaren. In de tussenliggende periode zullen beide merken naast elkaar bestaan: VCK Travel – a Gray Dawes Group company. Deze co-branding zal verschijnen op alle toekomstige correspondentie, van offertes, reisschema’s en boekingsbevestigingen tot facturering en e-mails.

Mocht u opmerkingen of vragen hebben over de overname, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel deze pagina
×

"VCK Travel krijgt nieuwe Managing Director"

Social media