Zonder zorgen op reis met Emirates

Heeft u wel eens gevlogen met Emirates, de nationale luchtvaartmaatschappij van Verenigde Arabische Emiraten? Met Emirates vliegt u naar meer dan 150 bestemmingen op zes verschillende continenten.

Zo reist u vanaf Schiphol Airport naar onder andere Singapore, Tokio, Dubai, Bangkok of Melbourne. Of u nu kiest voor de First Class of de Business Class van Emirates, met een ultramoderne vloot vliegt u ontspannen en zonder zorgen naar uw bestemming.

Ervaar de luxe van First Class
Reist u in de First Class van Emirates? Kies dan eens voor de luxe en rust van een Private Suite. Veel van de A380- en Boeing 777-toestellen van Emirates zijn uitgerust met deze First Class Private Suites. Elke Private Suite is voorzien van een persoonlijke minibar, een massagestoel, een lie-flatbed met matras en een werkplek met een flat screen televisiescherm. Schuif de deuren van uw Private Suite dicht, en u kunt u zonder afleiding doorwerken of genieten van een goede nachtrust.

Rustig doorwerken in de Business Class
Wanneer u kiest voor de Business Class van Emirates, kunt u rustig doorwerken tijdens de reis. Elke stoel in deze klasse is uitgerust met een oplader voor uw laptop of tablet, en u kunt aan boord eenvoudig sms’en, telefoneren of e-mails versturen. Voorafgaand aan uw vlucht, kunt u op de luchthaven al gebruik maken van de Airport lounges met gratis internet. Zo kunt u niet alleen tijdens de reis, maar ook vooraf, comfortabel doorwerken en komt u goed voorbereid aan op uw zakelijke afspraak.

Uw eigen privéchauffeur
Met uw Emirates First Class of Business Class ticket, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis chauffeur service. U wordt op zowel de heen- als de terugreis door een privéchauffeur van en naar het vliegveld gebracht. De chauffeur service van Emirates is beschikbaar in meer dan 70 steden wereldwijd.

Voor assistentie bij het boeken van uw vliegticket, of meer informatie over de reisklassen en chauffeur service, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Emirates

Deel deze pagina
×

"Zonder zorgen op reis met Emirates"