Zakenreizen worden beloond met Etihad BusinessConnect

Etihad Airways verbindt de wereld met hun uitgebreide netwerk en biedt dagelijks vluchten aan van Amsterdam naar Abu Dhabi en verder naar Azië, Australië en het Midden-Oosten. Vliegt u zakelijk? Hoe meer u reist, hoe meer zakelijke voordelen met Etihad BusinessConnect.

Etihad Airways’ loyaliteitsprogramma

Etihad BusinessConnect is een loyaliteitsprogramma dat is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven in staat te stellen maximaal te profiteren van hun zakenreizen. Met de opgebouwde Miles kunt u besparen op toekomstige zakenreizen en kunt u stoelupgrades verdienen. Hierdoor komt u frisser aan bij uw zakelijke vergadering.

De zakelijke voordelen

  • Verdiende Etihad Guest Miles kunnen worden ingewisseld voor vluchten en upgrades
  • Bespaar op zakenreizen door Miles in te wisselen voor vluchten
  • Wissel Miles in voor contanten of gebruik ze om producten te kopen in de Reward Shop, inclusief merken zoals Apple en Sony
  • Ondersteuning van uw zakelijke MVO programma, wanneer u Miles schenkt aan een goed doel van uw keuze

De beloningsstructuur van Etihad BusinessConnect is erg vrijgevig en is afhankelijk van uw tariefkeuze en reisklasse.

Start nu

Verdien 5.000 welkom bonus Miles wanneer u lid wordt van Etihad BusinessConnect en twee in aanmerking komende vluchten boekt. Word lid van BusinessConnect en begin met besparen op uw zakenreizen.

Wilt u deelnemen aan het loyaliteitsprogramma Etihad BusinessConnect? Neem contact op met onze Travel Consultants en zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina
×

"Zakenreizen worden beloond met Etihad BusinessConnect"