Word lid van PartnerPlusBenefit en ontvang extra punten

PartnerPlusBenefit is het spaarprogramma van de Lufthansa Group. De luchtvaartmaatschappijen waarbij u punten kunt sparen zijn: Lufthansa, Air Canada, Air China, All Nippon Airways, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, LOT Polish Airlines, Swiss International Air Lines en United Airlines.

Ieder bedrijf dat zakenreizen boekt kan deelnemen aan het spaarprogramma, ongeacht de omvang van de organisatie.

Hoe werkt het?
Uw bedrijf verdient Benefitspoints wanneer u of uw collega een ticket boekt bij één van de 10 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Deze BenefitPoints kunnen onder andere worden gebruikt voor de aankoop van nieuwe vluchten, voor upgrades of voor de aanschaf van andere reis gerelateerde producten.

Exclusief aanbod voor klanten van VCK Travel
Speciaal voor klanten van VCK Travel biedt Lufthansa Group nu een exclusief aanbod. Wanneer uw bedrijf voor 30 juni 2018 kosteloos lid wordt van het PartnerPlusBenefit spaarprogramma ontvangt uw organisatie een dubbel aantal BenefitPoints als welkomstgeschenk. Meld u nu via deze link aan en maak hierbij gebruik van de speciale code: VCK2018. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederlandse bedrijven die hun vliegtickets in Nederland boeken. De vertrekdatum van het eerste geboekte ticket met PartnerPlusBenefit dient plaats te vinden voor 31 juli 2018. Bekijk hier meer informatie over het spaarprogramma van Lufthansa Group.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Lufthansa Group

Deel deze pagina
×

"Word lid van PartnerPlusBenefit en ontvang extra punten"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder