Home > Nieuws > Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland

Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland

dinsdag 1 augustus 2017

Tijdens uw zakenreis is de kans groot dat u gebruik maakt van een credit card om de betalingen op uw bestemming mee te voldoen. Wanneer dit om betalingen gaat in een andere Valuta dan de Euro, wordt er naast het verschil bedrag volgens de wisselkoers ook automatisch de zogenaamde wisselkoersopslag bij het door u te betalen bedrag opgeteld.

Deze opslag betaalt u voor het ‘omwisselen’ van de ene munteenheid naar de andere. Wanneer u in de Verenigde Staten een aankoop van USD 50 doet, dan komt dit bedrag op uw rekening automatisch in Euro’s te staan. Dit bedrag vindt u terug op het credit card afschrift, en wordt tegelijk met al uw kosten in rekening gebracht. De wisselkoersopslag kan bestaan uit een percentage van het bedrag van de aankoop, of uit een eenmalig vastgesteld bedrag én geldt voor alle transacties buiten de Eurozone. Wilt u weten welke credit card aanbieders de meest gunstige wisselkoersopslag berekenen en welke credit card het meest geschikt is voor uw gebruik? Bekijk via deze link het complete overzicht.

Bron: welkecreditcard.nl

"Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland"

Verborgen parel aan de Costa Blanca

dinsdag 10 juli 2018

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw volgende vergadering of evenement? Onze Project Managers hebben het ideale hotel voor u ontdekt; Asia Gardens Hotel & Thai Spa...

Lees verder