Home > Nieuws > Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland

Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland

dinsdag 1 augustus 2017

Tijdens uw zakenreis is de kans groot dat u gebruik maakt van een credit card om de betalingen op uw bestemming mee te voldoen. Wanneer dit om betalingen gaat in een andere Valuta dan de Euro, wordt er naast het verschil bedrag volgens de wisselkoers ook automatisch de zogenaamde wisselkoersopslag bij het door u te betalen bedrag opgeteld.

Deze opslag betaalt u voor het ‘omwisselen’ van de ene munteenheid naar de andere. Wanneer u in de Verenigde Staten een aankoop van USD 50 doet, dan komt dit bedrag op uw rekening automatisch in Euro’s te staan. Dit bedrag vindt u terug op het credit card afschrift, en wordt tegelijk met al uw kosten in rekening gebracht. De wisselkoersopslag kan bestaan uit een percentage van het bedrag van de aankoop, of uit een eenmalig vastgesteld bedrag én geldt voor alle transacties buiten de Eurozone. Wilt u weten welke credit card aanbieders de meest gunstige wisselkoersopslag berekenen en welke credit card het meest geschikt is voor uw gebruik? Bekijk via deze link het complete overzicht.

Bron: welkecreditcard.nl

"Wisselkoersopslag bij betalingen in het buitenland"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder