Wijzigingen in parkeermogelijkheden Schiphol

In verband met de bouw van een nieuwe terminal en pier op Schiphol Airport, verdwijnt vanaf deze maand de P2 parkeergarage en wordt het parkeren op de luchthaven anders ingericht.

Vanaf nu is de gewenste parkeerduur bepalend voor de plek waar u uw auto kunt plaatsen. In parkeergarage P1, op drie tot zes minuten loopafstand van de terminal, kan uw auto tot maximaal 48 uur worden geparkeerd. Voor het gebruik van deze garage hoeft u geen reservering te maken. Wanneer uw auto langer dan 48 uur op de luchthaven blijft, adviseert Schiphol om voorafgaand aan uw reis wél te reserveren, zodat u zeker bent van een parkeerplaats tijdens de gewenste periode. Voor een parkeerduur langer dan 48 uur, kunt u gebruik maken van P3 lang parkeren, of P6 Valet Parking.

Voor P3 lang parkeren is het maken van een reservering niet verplicht en reist u met de snelbus binnen vijf minuten van de parkeerplaats naar de terminal. De P6 Valet Parking optie wordt vanaf deze maand nieuw aangeboden door Schiphol, en geldt als alternatief voor de parkeerplaatsen in P2; langer dan 48 uur parkeren, maar toch uitstappen op twee minuten loopafstand van de terminal. De eerder beschikbare parkeermogelijkheden Short Stop Parking en Holiday Valet Parking zijn vanaf heden niet langer beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de gewijzigde parkeermogelijkheden op Schiphol, of voor het maken van een reservering.

Bron: Schiphol

Deel deze pagina
×

"Wijzigingen in parkeermogelijkheden Schiphol"