Werkzaamheden Mumbai Airport, India

Op 23 oktober sluit Mumbai airport sluit voor zes uur, van 11:00-17:00 uur, wegens onderhoud. 250 vluchten zijn geannuleerd vanwege de sluiting. Passagiers die vertrekken met een avondvlucht vanaf Mumbai Airport kunnen lange vertragingen verwachten. 

Vanaf 7 februari tot 30 maart 2019 zal driedaags per week Mumbai airport gesloten zijn wegens onderhoud aan start- en landingsbanen. De onderhoudsdagen zijn op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen van 11:00-17:00 uur.

Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.
 

Bron: Mumbai airport

Deel deze pagina
×

"Werkzaamheden Mumbai Airport, India"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder