Weeralarm door winters weer in het Verenigd Koningrijk

Update 2 maart 2018: Veel vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het Verenigd Koninkrijk zijn geannuleerd. Raadpleeg voor vertrek uw meest recente vluchtgegevens.

Ook vandaag zorgt de sneeuw voor overlast op veel airports in het Verenigd Koninkrijk. Onder andere Gatwick, Heathrow, Stansted, London City, Luton, Manchester, Edinburgh, Aberdeen en Dublin Airport hebben te maken met vertragingen en annuleringen. Glasgow Airport is vandaag tot 15:00 uur gesloten voor luchtverkeer.

Door hevig winters weer is er voor het Verenigd Koninkrijk code geel en oranje afgegeven. De waarschuwing is van kracht in onder andere Schotland, Noord – Ierland en Engeland. Door de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen rijden er minder treinen door het hele Verenigde Koninkrijk en dienen reizigers rekening te houden met vertragingen en uitval van treinen. Ook het vliegverkeer naar alle luchthavens in Londen heeft last van de sneeuw. Zo heeft London Heathrow Airport vandaag, woensdag 28 februari 2018, al meer dan 100 vluchten geannuleerd en ook London City Airport en Gatwick Airport adviseren reizigers voor vertrek de website van de desbetreffende airline te checken en rekening te houden met vertragingen en annuleringen. Naast de verschillende luchthavens in Londen zijn ook de vluchtschema’s van en naar Glasgow Airport, Newcastle Airport en Dublin Airport verstoord. Verwacht wordt dat de sneeuwval tot vrijdag 2 maart 2018 zal aanhouden. Wij adviseren alle reizigers van, naar en binnen het Verenigd Koninkrijk rekening te houden met reisverstoringen. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag en staan 24×7 voor u klaar.

Bron: Clarity

Deel deze pagina
×

"Weeralarm door winters weer in het Verenigd Koningrijk"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder