Waarom Riga zéker een bezoek waard is

Bent u op zoek naar een nog relatief onbekende stad voor uw jaarlijkse incentive? Dan is Riga de plaats om naar toe te gaan. Deze moderne stad in een middeleeuws jasje is verrassend, overzichtelijk, betaalbaar en biedt veel goede restaurants en gezellige terrasjes.

Afgelopen mei heeft ons Corporate Events team een incentive naar Riga georganiseerd voor een ledenreis met 50 personen. Na een vlucht van 2,5 uur kwamen de deelnemers aan in de Letse hoofdstad. Met oude Sovjet auto’s zijn ze naar het Pullman hotel gebracht, een vijfsterren hotel gelegen in het hart van de stad.

Na een uitgebreide lunch werd er een wandeling gemaakt door het gezellige centrum van Riga. Onderweg namen de gasten deel aan diverse workshops en genoten zij van proeverijen van lokale specialiteiten: Black Balsam (likeur) en berkensap.

’s Avonds werd de groep in de Dom van Riga verrast door een prachtig orgelconcert en een flashmob. Vervolgens heeft het gezelschap gedineerd in één van de vele goede restaurants die de stad rijk is. Riga profileert zich als culinaire hoofdstad en dat klopt! Na deze geslaagde eerste dag volgden nog twee dagen vol verrassende activiteiten en culinaire hoogstandjes.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u gewoon eens kennis maken? Neemt u dan contact op met ons Corporate Events Team.

Deel deze pagina
×

"Waarom Riga zéker een bezoek waard is"