Volop voordeel bij British Airways

Gratis upgrade en bonus Avios bij British Airways

Bij British Airways kunt u momenteel veel besparen. Zo hebben zij een campagne om extra Avios te verdienen en om voor de prijs van een Business Class ticket, First Class te reizen. Bekijk hieronder de acties en neem contact op met onze Travel Consultants voor het boeken van uw reis.

Verdien Bonus Avios

Als lid van de British Airways Executive Club spaart u telkens als u met British Airways of een van hun partner airlines vliegt, Avios. Deze kunt u inwisselen voor reward vluchten en upgrades. Als u t/m 31 januari 2016 op geselecteerde vluchten een retourvlucht boekt in First, Business, Premium of Economy Class, spaart u bonus Avios. Als u nog geen lid bent van de Executive Club, meld u dan kosteloos aan via www.ba.com/bonusavios. Boek vervolgens een vlucht naar een geselecteerde bestemming en verdien:

  • 25.000 bonus Avios voor een retourvlucht in first of business class van intercontinentale vluchten van British Airways of partners.
  • 7.000 bonus Avios voor een retourvlucht in economy class en economy plus van British Airways of partners.

Upgrade naar First Class

Naast bovenstaande actie heeft British Airways een “Upgrade to First” aanbieding. U betaalt voor een retourticket in Club World (Business Class) en ontvangt  op de heen- of terugreis een gratis upgrade naar First Class. In deze klasse heeft u o.a. een eigen suite, een gewatteerde matras en exclusieve gerechten. De reis- en boekperiode zijn t/m 31 december 2015. De upgrade dient bij het maken van de boeking aangevraagd te worden en is geldig op geselecteerde vluchten. Vraag onze Travel Consultants naar de voorwaarden en voor het boeken van uw vlucht.

Deel deze pagina
×

"Volop voordeel bij British Airways"