Home > Nieuws > Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines

Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines

dinsdag 1 augustus 2017

Een select aantal leden van het SkyMiles-spaarprogramma van Delta Airlines, kan vanaf nu biometrisch boarden en een vingerafdruk gebruiken als boardingpass op vluchten vanaf Reagan Washington National Airport in de Verenigde Staten.

Deze methode vervangt de papieren en elektronische boardingpass. Passagiers die gebruik willen maken van de optie om met een vingerafdruk in te checken, moeten lid zijn van SkyMiles, het spaarprogramma van Delta Airlines, en van CLEAR, een programma om sneller de security checks te passeren. Verwacht wordt dat de vingerafdruk herkenning in de toekomst ook gebruikt gaat worden om bagage in te checken. Afhankelijk van de resultaten van het biometrisch boarden, bepaalt Delta Airlines of deze service ook op andere luchthavens zal worden aangeboden.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

"Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder