Home > Nieuws > Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines

Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines

dinsdag 1 augustus 2017

Een select aantal leden van het SkyMiles-spaarprogramma van Delta Airlines, kan vanaf nu biometrisch boarden en een vingerafdruk gebruiken als boardingpass op vluchten vanaf Reagan Washington National Airport in de Verenigde Staten.

Deze methode vervangt de papieren en elektronische boardingpass. Passagiers die gebruik willen maken van de optie om met een vingerafdruk in te checken, moeten lid zijn van SkyMiles, het spaarprogramma van Delta Airlines, en van CLEAR, een programma om sneller de security checks te passeren. Verwacht wordt dat de vingerafdruk herkenning in de toekomst ook gebruikt gaat worden om bagage in te checken. Afhankelijk van de resultaten van het biometrisch boarden, bepaalt Delta Airlines of deze service ook op andere luchthavens zal worden aangeboden.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

"Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines"

Situatie Airberlin

donderdag 17 augustus 2017

UPDATE 18-08-2017 15:46 uur: Airberlin heeft faillissement aangevraagd, maar met het overbruggingskrediet van de Duitse overheid van € 150 miljoen kan de airline de komende 3 maanden haar vluchten uitvoeren.  

Lees verder

Aangepast reisadvies Kenia

vrijdag 11 augustus 2017

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Kenia aangepast, naar aanleiding van de onrust die veroorzaakt wordt door de huidige verkiezingen.

Lees verder

Tweede internationale luchthaven New Delhi

dinsdag 1 augustus 2017

In New Delhi, de hoofdstad van India, wordt gestart met de bouw van een tweede internationale luchthaven. De nieuwe luchthaven, met de naam Noida International Airport, wordt in Jewar gebouwd ...

Lees verder

Pratend bagagelabel KLM in Amsterdam

dinsdag 1 augustus 2017

KLM passagiers die in september 2017 Amsterdam bezoeken, kunnen online gratis de KLM Care Tag bestellen. De Care Tag is een intelligent bagagelabel speciaal ontwikkeld voor KLM, dat op basis van...

Lees verder