Malaysia Vlucht vermist

Verschillende nieuwsbronnen maken melding van de vermissing van vlucht mH 307, die op weg was van Kuala Lumpur naar Beijing.

Verschillende nieuwsbronnen maken melding van de vermissing van vlucht mH 307, die op weg was van Kuala Lumpur naar Beijing. De vlucht werd in codeshare met China Southern (CZ 748) uitgevoerd. Aan boord waren 227 passagiers van 14 verschillende nationaliteiten, waaronder 1 Nederlander. Deze passagier heeft zijn vlucht niet bij VCK Travel geboekt, volgens onze listings.

 

De meest actuele informatie over deze vlucht is op http://t.co/xGT1P7SsHM te vinden. Wij adviseren u ons te volgen op Twitter. Daarmee weet u zich verzekerd van de snelst mogelijke berichtgeving. https://twitter.com/vcktravel.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder