Verdien extra Avios punten bij British Airways

Bij The Executive Club, het frequent flyer programma van British Airways, spaart u t/m 19 december 2014 extra punten op geselecteerde vluchten. Deze zogenaamde 'Avios' kunt u inwisselen voor gratis reward vluchten of upgrades in de toekomst. U verdient bonuspunten op de volgende vluchten:

•    30.000 bonus Avios voor een retourvlucht in First of Club World op directe transatlantische vluchten met American Airlines, Finnair, Iberia en OpenSkies.

•    15.000 bonus Avios voor een retourvlucht in World Traveller Plus en OpenSkies Premium Plus.

Hoe het werkt
Leden van The Executive Club kunnen zich hier registreren om gebruik te maken van de actie. Bent u nog geen lid? Meld u dan hier kosteloos aan voor het programma en voor de actie. Neem contact op met onze Travel Consultants voor het boeken van uw vlucht.

Deel deze pagina
×

"Verdien extra Avios punten bij British Airways"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder