Verborgen parel aan de Costa Blanca

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw volgende vergadering of evenement? Onze Project Managers hebben het ideale hotel voor u ontdekt; Asia Gardens Hotel & Thai Spa in Spanje.

Omgeven door 90 hectare dennenbos op de hellingen van Sierra Corina ligt dit unieke hotel met uitzicht over de Spaanse Costa Blanca. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks vluchten naar Alicante. Om het vervoer ter plaatse hoeft u zich geen zorgen te maken, dat wordt volledig door ons geregeld. Bij aankomst in het hotel ervaart u direct al de Aziatische sfeer. In de ruime lobby wordt u welkom geheten door medewerkers in traditioneel Balinese kleding. Terwijl u zich registreert in het hotel kunnen degenen die wachten een hapje en drankje nuttigen op het terras grenzend aan de lobby. Voor de registratie van groepen wordt er een aparte registratiebalie ingericht.

Hotel Asia Gardens telt 312 ruime kamers en suites in Balinese stijl en 9 verschillende restaurants, waar alle wereldse keukens vertegenwoordigd zijn en waardoor u het complex niet hoeft te verlaten. Mocht u dit toch willen dan biedt de omgeving genoeg andere bijzondere locaties om te bezoeken, geschikt voor ieder type evenement.  

Het conferentie centrum van het hotel is 3500 m2 groot en biedt 10 ruim opgezette vergaderzalen voor 30 tot 1000 personen. De ruimtes beschikken over de meest geavanceerde technieken en zijn perfect voor internationale conferenties, presentaties en exclusieve board meetings. Om uitgerust aan de dag te beginnen kunt u ’s ochtends voor uw groep een privé yoga sessie of hardloop les reserveren en tijdens de pauzes wordt er goed voor de innerlijke mens gezorgd.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze prachtige locatie? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken!

Deel deze pagina
×

"Verborgen parel aan de Costa Blanca"