Veel verzoeken door uitbraak coronavirus

De gevolgen van het coronavirus heeft de afgelopen dagen voor striktere maatregelen gezorgd om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Zowel in Nederland, maar ook wereldwijd met aangepaste reisadviezen en onder andere ook de sluiting van het luchtruim door Amerika. Ook bij VCK Travel merken wij dit, door de vele omboeking- en annuleringsverzoeken die wij van u ontvangen.

Om onze kwalitatieve dienstverlening ook de komende periode te kunnen continueren en al uw vragen te behandelen, hebben wij het volgende dringende verzoek aan u:

Stel al uw vragen en verzoeken per e-mail in plaats van te bellen. Op die manier kunnen wij alle (aan)vragen en verzoeken behandelen aan de hand van een prioritering waarbij we de meest spoedeisende het eerst behandelen. Klik hier voor een overzicht van de e-mailadressen.

Voor uitzonderlijke noodgevallen, als een e-mail niet mogelijk is of buiten kantoortijden, kunt u telefonisch contact opnemen met uw boekingskantoor.

Wij adviseren u om de actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te volgen, aangezien deze per dag kunnen veranderen. Klik hier voor de actueel informatie per land.

Deel deze informatie met uw medewerkers die de zakelijke reizen boeken en of zakelijk voor u reizen naar het buitenland, zodat zij ook op de hoogte zijn van ons verzoek.

Deel deze pagina
×

"Veel verzoeken door uitbraak coronavirus"