VCK Travel 3.0

Vandaag, 4 maart 2014 introduceren wij onze nieuwe website. De knop is vanmorgen omgegaan, de oude website is daarmee niet meer actief en de nieuwe versie is in de lucht. U zult dan direct zien dat het ontwerp anders is. En ook de indeling is gewijzigd waarbij alle praktische zaken zijn gebundeld in een eigen omgeving voor reizigers en boekers: TRAVEL INFO.

Nieuwe Look

Voor het design van de website hebben we gekozen voor een moderne en frisse uitstraling. Onze huisstijl kleuren blijven onveranderd maar zoals u ziet verandert het gebruik ervan wel. Ook in ons logo zijn veranderingen aangebracht, evenals in het ontwerp van onze nieuwsbrief. We hopen onze communicatie met u zo nog effectiever te maken.

Nieuwe indeling

De indeling van de site is ook veranderd. Alle praktische informatie staat nu op 1 plek: TRAVEL INFO! Hier vindt u handige linkjes naar uw reisgegevens en kunt u direct online inchecken. Maar u vindt ook antwoorden op vragen als; hoeveel bagage mag ik meenemen op mijn vlucht en heb ik een visum nodig voor het land waar ik binnenkort naar toe ga? Uiteraard kunt u informatie over onze business units vinden onder de knoppen Business Travel, Marine Travel, Government Travel en Corporate Events.

Neem contact op met de redactie

Wij hopen dat u spoedig een bezoek zult brengen aan onze website en natuurlijk regelmatig terug blijft komen. Om uw bezoek zo optimaal mogelijk te maken, vernemen we heel graag uw ervaring en reactie. Laat ons uw opmerkingen, suggesties en wensen weten. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Marketing & Communications op 020 6 800 802 of marketing@vcktravel.nl   

Deel deze pagina