Vaccinaties op locatie

In bepaalde landen is het oplopen van infectieziekten een reëel risico. Zorg daarom dat u goed beschermd bent, door vooraf de juiste vaccinaties te halen. Welke u nodig heeft is afhankelijk van bestemming, reisduur en route. Zit u krap in tijd, maar heeft u toch de verplichte vaccinaties nodig? Kijk dan eens op Thuisvaccinaties.nl. 

Thuisvaccinaties.nl is een organisatie voor reisvaccinaties op locatie, bv. thuis of op kantoor. Als u een afspraak maakt, komt er een arts bij u langs op het moment dat het u uitkomt. Zelfs in de avond of in het weekend. Handig als u even wat krap in uw tijd zit.  Omdat dit vaccinatiecentrum LCR-geregistreerd is, staan ze ook op vergoedingenlijsten van verzekeraars. De rekening wordt rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Bekijk voor meer informatie en de deelnemende zorgverzekeraars op Thuisvaccinatie.nl.

Deel deze pagina
Uitkijken naar een zakelijke bestemming

Uitkijken naar corporate events

Nu er allerlei versoepelingen worden doorgevoerd naar aanleiding van COVID-19, is het opstarten van corporate events weer mogelijk, zowel in Nederland als in het buitenland. Heeft u er al weer zin

Lees verder