Home > Nieuws > Upgrade naar First Class voor Lufthansa Miles & More leden

Upgrade naar First Class voor Lufthansa Miles & More leden

dinsdag 10 juli 2018

Bent u lid van het Miles & More spaarprogramma van Lufthansa en heeft u een Business Class ticket geboekt? Vanaf nu is het mogelijk om deze te upgraden naar First Class, ongeacht de boekingsklasse van uw ticket.

Hoe werkt het?
Leden van het Miles & More spaarprogramma ontvangen Miles (spaarpunten) voor ieder ticket dat wordt geboekt. Tegen inlevering van deze Miles is het mogelijk om uw ticket te upgraden van Business naar First Class. Voor elke bestemming geldt een vastgesteld aantal punten die nodig zijn om het ticket te kunnen upgraden. Zo kan dit bijvoorbeeld bij een vlucht van Schiphol naar Buenos Aires vanaf 55.000 Miles en wanneer u vliegt vanuit Amsterdam naar Kaapstad heeft u al genoeg aan 50.000 Miles punten. Wanneer u kiest voor een upgrade naar First Class profiteert u tijdens uw reis van ruime zitplaatsen en internet gedurende de hele vlucht. Meer informatie over de upgrade van Business naar First Class vindt u op de website van Miles & More. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij staan 24x7 voor u klaar en helpen u graag.

Bron: Lufthansa

"Upgrade naar First Class voor Lufthansa Miles & More leden"

Verborgen parel aan de Costa Blanca

dinsdag 10 juli 2018

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw volgende vergadering of evenement? Onze Project Managers hebben het ideale hotel voor u ontdekt; Asia Gardens Hotel & Thai Spa...

Lees verder