Updates van Qatar Airways

Qatar Airways introduceerde recent een nieuwe in-flight dining ervaring genaamd ‘Quisine’. Deze werd ontworpen om de culinaire ervaring van de zakenreizigers naar een hoger niveau te tillen wanneer zij met de maatschappij reizen.

De ‘groene’ keuken

De maaltijden zijn zo’n 25 tot 50 procent groter en er ligt meer nadruk op het gebruik van lokale, verse en gezonde ingrediënten die bovendien seizoensgebonden zijn. De luchtvaartmaatschappij legt hierbij verdere focus op ‘going green with Quisine’. In het nieuwe economyclass menu worden meer recyclebare, herbruikbare en biologisch afbreekbare producten gebruikt om zodoende single-use plastic te reduceren.

De state-of-the-art OnAir mobile service

Economyclass passagiers genieten tijdens de vlucht van een in-flight entertainment systeem met meer dan 4.000 keuzes. De WiFi service aan boord maakt het mogelijk om werk bij te houden of in contact te blijven met uw collega’s en familie. De state-of-the-art OnAir mobile service van Qatar Airways biedt u de mogelijkheid om tijdens de vlucht online te blijven. Alle passagiers ontvangen een uur gratis WiFi op Qatar Airways vluchten vanuit Amsterdam.

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe maaltijden van Qatar Airways? Of de OnAir mobile service? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij boeken uw ticket graag!

Deel deze pagina