Uitkijken naar corporate events

Uitkijken naar een zakelijke bestemming

Nu er allerlei versoepelingen worden doorgevoerd naar aanleiding van COVID-19, is het opstarten van corporate events weer mogelijk, zowel in Nederland als in het buitenland. Heeft u er al weer zin in? Wij kijken er erg naar uit! Wij zijn er klaar voor om mooie ingrediënten voor u uit te zoeken, zodat u uw gasten binnenkort een smaakvol event kunt aanbieden.

Online inspectie

Er gaat niets boven een kijkje nemen op de locatie voordat u uw gasten gaat uitnodigen. Zo krijgt u een idee van de ruimte en de omgeving, en kunt u beoordelen of de locatie voor u geschikt is. Vele locaties zoals hotels, musea en vergaderlocaties bieden momenteel online rondleidingen aan. Voorheen namen wij het vooraf bezoeken van een locatie mee in een fysieke inspectiereis. Wij hopen dat dit ook snel weer mogelijk is, maar in deze omstandigheden kan dat bezoeken ook prima online. De locatie biedt u de mogelijkheid om via een digitale manier te zien hoe zij zijn ingespeeld op het nieuwe normaal.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u een locatie op het oog? Of laat u de locatiekeuze aan ons over? Wij zorgen er altijd voor dat u een online inspectiereis krijgt, indien de locatie dat faciliteert. Zo kunt u een goede afgewogen keuze maken, want over uw corporate event moet nog lang nagesproken worden.

Duty of Care

Ieder land heeft zo zijn eigen regels over het nieuwe normaal. In Nederland hebben wij het over de ‘anderhalvemetersamenleving’, maar in andere landen is de gewenste afstand tussen mensen soms minder of soms meer dan 1,5 meter.

Om u en uw gasten straks veilig op reis te laten gaan, hebben wij een checklist opgesteld die wij delen met onze lokale partners waarin beschreven staat aan welke regels wij vinden dat een locatie moet voldoen. Denk hierbij aan:

  • Gemarkeerde looproutes en wachtvakken.
  • Beschermingsmiddelen voor personeel, zoals mondkapjes of plexiglas spatschermen.
  • Aanwezigheid van desinfectiemiddel en tissues.
  • Frequente schoonmaak van ruimtes, meubilair, toiletten en overige contactpunten.
  • Coronaproof opdienen van lunch en diner.

Bij een opdracht zullen wij u informeren hoe dit ter plaatse wordt ingeregeld. Want niet alleen bij zakelijk reizen, maar ook bij de organisatie van een corporate event is het belangrijk om aan uw Duty of Care te voldoen. Onze Project Managers van het Corporate Events team helpen u hier graag bij.

Contact

Wat wordt uw volgende avontuur? Onze Project Managers van Corporate Events staan voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Deel deze pagina