Home > Nieuws > Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia

Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia

dinsdag 12 juni 2018

Bij Alitalia kunt u op internationale vluchten kiezen voor de Premium Economy Class. Deze reisklasse is een aparte cabine, gescheiden van de andere reisklassen en biedt meer ruimte dan de Economy Class.

Wanneer u een Premium Class ticket boekt ontvangt u bij aankomst in het vliegtuig een welkomstdrankje en kunt u tijdens de vlucht verschillende Italiaanse gerechten uitproberen in combinatie met geselecteerde wijnen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om twee stuks ruimbagage à 32 kg per stuk mee te nemen, kunt u inchecken bij aparte incheckbalies en krijgt u prioriteit tijdens het instappen. Wanneer u met een Premium Economy Class ticket vliegt naar één van de long haul bestemmingen van Alitalia en u reist vanuit of door naar een bestemming in Europa of het Midden-Oosten, mag u zonder bijbetaling gebruik maken van de Business Class op middellange afstandsvluchten. Voor meer informatie over de Premium Economy Class kunt u de website van Alitalia raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Bron: Alitalia

"Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia"

Magnifiek Marbella!

dinsdag 7 augustus 2018

Opnieuw vragen wij uw aandacht voor een bijzondere suggestie van onze Corporate Events afdeling. Met een vluchtduur van circa 3 uur en een gematigd mediterraan klimaat waardoor de gemiddelde temperatuur het...

Lees verder