Home > Nieuws > Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia

Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia

dinsdag 12 juni 2018

Bij Alitalia kunt u op internationale vluchten kiezen voor de Premium Economy Class. Deze reisklasse is een aparte cabine, gescheiden van de andere reisklassen en biedt meer ruimte dan de Economy Class.

Wanneer u een Premium Class ticket boekt ontvangt u bij aankomst in het vliegtuig een welkomstdrankje en kunt u tijdens de vlucht verschillende Italiaanse gerechten uitproberen in combinatie met geselecteerde wijnen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om twee stuks ruimbagage à 32 kg per stuk mee te nemen, kunt u inchecken bij aparte incheckbalies en krijgt u prioriteit tijdens het instappen. Wanneer u met een Premium Economy Class ticket vliegt naar één van de long haul bestemmingen van Alitalia en u reist vanuit of door naar een bestemming in Europa of het Midden-Oosten, mag u zonder bijbetaling gebruik maken van de Business Class op middellange afstandsvluchten. Voor meer informatie over de Premium Economy Class kunt u de website van Alitalia raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Bron: Alitalia

"Uitgerust aankomen op uw eindbestemming met Alitalia"

Nieuwe bestemming voor oude koepel Aviodome

dinsdag 12 juni 2018

De oude koepel van het luchtvaartmuseum Aviodome krijgt een nieuwe bestemming. De opvallende koepel stond tot 2003 op Schiphol Airport en heeft 24 jaar lang, sinds de bouw in 1971, de titel &lsquo...

Lees verder