Home > Nieuws > Uitbreiding Qatar Airways’ QSuite naar Singapore en Tokyo

Uitbreiding Qatar Airways’ QSuite naar Singapore en Tokyo

maandag 19 november 2018

Qatar Airways introduceerde 1 november jl. de Airbus A350-1000, uitgerust met de QSuite, op vluchten van en naar Singapore’s Changi Airport. Het toestel zal ook worden geïntroduceerd naar Tokyo’s Haneda Airport vanaf 1 januari 2019. De uitbreiding van de QSuite zal worden vervolgd met verschillende bestemmingen over de wereld, inclusief Hong Kong en Shanghai. Reizigers vanaf Amsterdam kunnen sinds 16 september al gebruik maken van de QSuite.

Twee van de driemaal daagse Airbus A350-900 van Singapore zullen vanaf 1 november 2018 ook geleidelijk overgaan op de Airbus A350-1000. De route zal naar verwachting in april 2019 volledig met de Airbus A350-1000 worden bediend. Hierdoor kunnen Business Class passagiers vliegen tussen Amsterdam en Singapore (via Doha) en profiteren van de luxe die de QSuite te bieden heeft.

In de nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen, om bijvoorbeeld te dineren of een zakelijk overleg te voeren. Iedere cabine heeft schuifdeuren, waardoor er de mogelijkheid is om privékamers te realiseren. Daarnaast beschikt de QSuite over een tweepersoonsbed, aanpasbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste vier stoelen. Hierdoor kunnen een groep zakenreizigers de ruimte omtoveren tot een privéruimte waarin ze kunnen werken, eten en socializen.

Voor meer informatie over de QSuite kunt u de website van Qatar raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

"Uitbreiding Qatar Airways’ QSuite naar Singapore en Tokyo "

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder