Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport

Heeft u veel besprekingen gepland staan in Istanbul? Dan profiteert u vanaf maart 2019 met vijf wekelijkse vluchten die uitgevoerd worden met een Boeing 777-300ER van Turkish Airlines. U kunt vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Momenteel worden de vluchten uitgevoerd door vier Airbus A330-300. Door de introductie van de Boeing 777, biedt Turkish Airlines een grotere capaciteit voor u als zakenreiziger. Hierdoor vliegt u met meer comfort tussen Schiphol en de nieuwe luchthaven Istanbul Airport. Heeft u een lange week achter de rug en heeft u een moment van rust nodig? Ervaar dan de ‘flat-bed’ stoelen in Business  én Economy Class. Toch nog even werken aan boord? Dan is dat mogelijk met gratis aangeboden wificonnectie voor alle Business Class reizigers.

Na volledige opening van het nieuwe Istanbul Airport heeft de luchthaven de capaciteit om negentig miljoen passagiers per jaar te verwerken. De luchthaven verwacht over enkele jaren een capaciteit van zelfs 120 miljoen passagiers.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport"

Wat betekent NDC voor u?

Heeft u al gehoord van NDC? Wij bedoelen hiermee de New Distribution Capability (NDC), een nieuw communicatieprotocol met technologische standaarden ontwikkelt door de International Air Transport Association (IATA). NDC gaat het

Lees verder

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder