Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport

Heeft u veel besprekingen gepland staan in Istanbul? Dan profiteert u vanaf maart 2019 met vijf wekelijkse vluchten die uitgevoerd worden met een Boeing 777-300ER van Turkish Airlines. U kunt vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Momenteel worden de vluchten uitgevoerd door vier Airbus A330-300. Door de introductie van de Boeing 777, biedt Turkish Airlines een grotere capaciteit voor u als zakenreiziger. Hierdoor vliegt u met meer comfort tussen Schiphol en de nieuwe luchthaven Istanbul Airport. Heeft u een lange week achter de rug en heeft u een moment van rust nodig? Ervaar dan de ‘flat-bed’ stoelen in Business  én Economy Class. Toch nog even werken aan boord? Dan is dat mogelijk met gratis aangeboden wificonnectie voor alle Business Class reizigers.

Na volledige opening van het nieuwe Istanbul Airport heeft de luchthaven de capaciteit om negentig miljoen passagiers per jaar te verwerken. De luchthaven verwacht over enkele jaren een capaciteit van zelfs 120 miljoen passagiers.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport"

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder

Lancering Aer Lingus’ AerSpace

Goed nieuws voor de zakenreizigers die regelmatig van en naar Ierland vliegen. Aer Lingus heeft onlangs de nieuwe AerSpace gelanceerd. Deze stoelen zijn sinds 2 mei te reserveren bij Aer Lingus’

Lees verder