Home > Nieuws > Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport

Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport

dinsdag 4 december 2018

Heeft u veel besprekingen gepland staan in Istanbul? Dan profiteert u vanaf maart 2019 met vijf wekelijkse vluchten die uitgevoerd worden met een Boeing 777-300ER van Turkish Airlines. U kunt vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Momenteel worden de vluchten uitgevoerd door vier Airbus A330-300. Door de introductie van de Boeing 777, biedt Turkish Airlines een grotere capaciteit voor u als zakenreiziger. Hierdoor vliegt u met meer comfort tussen Schiphol en de nieuwe luchthaven Istanbul Airport. Heeft u een lange week achter de rug en heeft u een moment van rust nodig? Ervaar dan de ‘flat-bed’ stoelen in Business  én Economy Class. Toch nog even werken aan boord? Dan is dat mogelijk met gratis aangeboden wificonnectie voor alle Business Class reizigers.

Na volledige opening van het nieuwe Istanbul Airport heeft de luchthaven de capaciteit om negentig miljoen passagiers per jaar te verwerken. De luchthaven verwacht over enkele jaren een capaciteit van zelfs 120 miljoen passagiers.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

"Turkish Airlines zet Boeing 777 structureel in tussen Schiphol en het nieuwe Istanbul Airport "

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder