Turkish Airlines speelt in op wensen zakenreiziger

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Istanbul, een vernieuwde business lounge op de luchthaven en een nieuw cateringproduct voor de Business Class? Het zijn allemaal ontwikkelingen waarmee Turkish Airlines inspeelt op de wensen van zakenreizigers. Als beloning ontving Turkish Airlines vorig jaar al de Airline of the Year’ award tijdens de CAPA Aviation Awards for Excellence.

Smakelijk eten

De Turkse luchtvaartmaatschappij heeft onlangs een nieuw cateringproduct gelanceerd voor de Business Class. In samenwerking met DO&CO, de catering partner, ontwikkelde de airline een hele reeks heerlijke gerechten. De starter bestaat uit diverse Turkse gerechten en als hoofdgerecht kan de reiziger kiezen tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.

In de lucht én op de grond

Dat de luchtvaartmaatschappij weet wat lekker eten is bewijst zij ook in de business lounge in Istanbul. Een gigantische keur aan internationaal en Turks eten, snacks en drankjes vindt u aan een van de vele bars en buffetten verdeeld over de lounge. Turkish Airlines speelt ook op de grond volledig in op de behoefte van zakelijke reizigers; zo kunt u er relaxen in de spa, de bioscoop of op een van de heerlijke sofa’s maar u kunt ook doorwerken in de lounge of de bibliotheek, uiteraard inclusief toegang tot WIFI.

De wereld ontdekken vanuit Rotterdam

Vanaf vandaag, 4 maart is Istanbul Airport niet alleen bereikbaar vanaf Schiphol, maar ook vanaf Rotterdam The Hague Airport. Eenmaal aangekomen in Istanbul, kan een Business Class reiziger direct genieten van de vernieuwde business lounge op de luchthaven. En doorreizen naar meer dan 243 bestemmingen!

Deel deze pagina
×

"Turkish Airlines speelt in op wensen zakenreiziger"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder