Home > Nieuws > Tropische storm Nate in Midden-Amerika

Tropische storm Nate in Midden-Amerika

vrijdag 6 oktober 2017

De tropische storm Nate trekt vandaag, vrijdag 6 oktober 2017, over Midden-Amerika. Sinds gisteren, donderdag 5 oktober 2017, is de storm actief en vooral Costa Rica en Nicaragua zijn getroffen en hebben nu te maken met overstromingen door hevige neerslag.

Op dit moment trekt de storm richting de regio Yucatan in Mexico en de zuidkust van de Verenigde Staten. Verwacht wordt dat de Amerikaanse staat Texas getroffen zal worden door Nate. Ook de staten Alabama en Louisiana  zullen met de storm te maken krijgen en in de stad New Orleans is ter voorbereiding al de noodtoestand uitgeroepen. Reizigers worden geadviseerd niet af te reizen naar deze bestemmingen en de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de meest actuele vluchtinformatie.

Bron: NOS.nl

"Tropische storm Nate in Midden-Amerika"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder