Home > Nieuws > Treinreis naar Brussel wordt half uur korter

Treinreis naar Brussel wordt half uur korter

dinsdag 20 februari 2018

De reis met de Intercity trein van Amsterdam Centraal naar de verschillende stations in Brussel duurt vanaf maandag 9 april 2018 een half uur korter dan de huidige reistijd.

De IC trein naar Brussel gaat vanaf deze datum rijden over het hogesnelheidsspoor tussen Amsterdam en Antwerpen en behaalt hiermee een tijdswinst van een half uur. Door de nieuwe route komen de stops op de tussengelegen stations Dordrecht en Roosendaal te vervallen. Wel zal Breda als nieuwe stop worden toegevoegd aan de route, waardoor deze stad dan ook met de internationale trein te bereiken is. In totaal daalt de reistijd tussen Amsterdam CS en Brussel-Zuid van 3 uur en 22 minuten, naar 2 uur en 53 minuten. Reizigers naar de luchthaven Brussels Airport, zijn vanaf 9 april 2 uur en 27 minuten onderweg. Vanaf 9 april vertrekken er twaalf Intercity treinen per dag vanuit Amsterdam naar Brussel. Daarnaast vertrekken er ook vier treinen vanuit Den Haag HS, die alleen tussen Rotterdam en Antwerpen over het hogesnelheidsspoor rijden. Hiermee blijft de uurdienst tussen Rotterdam en Brussel bestaan. Voor assistentie bij het plannen van uw treinreis of het boeken van uw tickets kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NS International, Luchtvaartnieuws

"Treinreis naar Brussel wordt half uur korter"

24x7 Service VCK Travel

dinsdag 4 december 2018

Onverwachte wijzigingen in uw reisschema? Waar ter wereld u ook bent, u kunt altijd bij ons terecht. Een exclusieve service buiten kantoortijden, speciaal voor u als klant van VCK Travel.

Lees verder