Travel Managers willen nu full service

Met elkaar beginnen we langzaam te wennen aan het  ‘nieuwe normaal’ waarbij we nog zoveel mogelijk thuis werken en op afstand contact hebben met collega’s en klanten vanwege COVID-19. Maar soms moet u of uw medewerker toch op een buitenlandse locatie aanwezig zijn of aan boord van een schip omdat de crew afgelost moet worden. Dan is het belangrijk dat u volledig en goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden voor en tijdens het maken van een zakenreis. Cruciaal zijn hierbij de voorwaarden van de verschillende airlines, treinen, hotels maar ook de regels van de in-reizende landen en bestemmingen. Met onze ‘Personal Touch’ waarbij u direct contact heeft met één van onze Travel Consultants, helpen wij u graag verder en maken wij het verschil met ons persoonlijke advies.

De helpende hand

Ondanks alle voordelen van digitalisering, heeft u bij het maken van een boeking in een Online Booking Tool maar zeer beperkt interactie en een op maat gemaakt advies is niet mogelijk. U verwacht ook niet anders van een online tool, want het gaat u vooral om de snelheid en de eenvoud van de boeking. Maar nu, in deze tijd waarin allerlei coronarestricties gelden en er regels zijn die dagelijks veranderen, is dat advies op maat nog belangrijker geworden. Dat hebben Travel Managers onlangs ook aangegeven in een bijeenkomst van de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM). De Travel Managers zijn het er over eens dat zij, in een situatie zoals de coronacrisis, veel meer geholpen zijn met een full service dienstverlening dan met een booking tool.

U heeft er als klant niets aan als blijkt dat u na een zelfgemaakte online boeking hoort of leest dat u bij binnenkomst van het in-reizende land eerst 14 dagen in quarantaine moet voordat u uw zakenreis echt voort kunt zetten. Een inkoopreis met verschillende bestemmingen in bijvoorbeeld Azië of een aflossing van uw crew in een afgelegen haven is ook niet iets waar u uw online tool voor zou raadplegen.

Als onderdeel van onze  full service dienstverlening ondersteunen en adviseren onze Travel Consultants u 100% om uw reisplan zo efficiënt mogelijk op te stellen, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Zij zijn echt uw helpende hand.

Altijd, 24 uur per dag

Als er een boeking gemaakt is en na kantoortijd of in het weekend blijkt een wijziging noodzakelijk, of u heeft simpelweg hulp nodig als u onderweg bent, dan kunt u altijd terugvallen op onze 24×7 service. Onze medewerkers zijn ook buiten kantoortijden voor u beschikbaar om de uitdaging aan te gaan. Eén telefoontje naar het bekende telefoonnummer van uw VCK Travel boekingskantoor en u hebt al een Travel Consultant aan de telefoon. Onze ‘Personal Touch’ als onderdeel van een complete dienstverlening, dat mag u gewoon van ons verwachten.

Kennis, kennis en kennis

Onze Travel Consultants hebben excellente kennis van zaken, om u verder op weg te helpen bij het plannen van uw zakenreis. Door de verschillende nieuwsbronnen te raadplegen zijn zij volledig op de hoogte van de laatste voorwaarden en de continu wisselende reisregels. Zo staan wij dagelijks in contact met een groot aantal airlines, hotelketens en de NS voor nationale en internationale treinreizen. Al deze kennis wordt gebruikt bij het maken van uw zakelijke reis. Iets wat bij een online boeking gewoon niet mogelijk is. Kiest u vanaf nu ook voor onze full service dienstverlening?

Contact

Bent u na het lezen van dit artikel ook overtuigd geraakt, dat onze full service in de huidige omstandigheden misschien beter bij u past dan een online booking tool? Neem dan contact op met de Sales afdeling of maak direct een afspraak. Zij vertellen u er graag meer over en wie weet boekt u straks ook bij VCK Travel als het reizen weer mogelijk is na de COVID-19 problematiek. Wij staan altijd voor u klaar, ook nu!

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Travel Managers willen nu full service"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder