Top 5 zakenreisgadgets

Tegenwoordig bestaan er zoveel reisgadgets dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Toch kunnen sommige gadgets uw zakenreis een stuk aangenamer maken. Benieuwd welke? Wij zetten de 5 handigste voor u op een rij.

Lege batterij?
U bent op reis niet altijd in de gelegenheid om uw smartphone op te laden. Twee handige alternatieven hiervoor zijn de WakaWaka oplader en de Mophie. De WakaWaka laadt op middels zonne-energie en de Mophie is een soort extra batterij die u aan uw smartphone klikt.

Een reisbeamer
Een presentatie geven onderweg? Dat kan met deze mini-beamer. Hij past gemakkelijk in uw koffer waardoor u niet meer afhankelijk bent van de beschikbare apparatuur op locatie. Goedkoop is de kleine beamer niet, ze zijn te koop vanaf ongeveer €200.

Wassen op reis
Iets langer op zakenreis en weinig tijd om uw kleding te laten wassen? Een universele afvoerstop biedt uitkomst. Deze maakt het mogelijk om een handwas in de wasbak te doen en uw kleding gelijk op te hangen aan de bijgevoegde waslijn met zuignap.

Meer bagageruimte
Vaak heeft u op zakenreis maar weinig ruimte voor kleding, laptop en andere benodigdheden in uw handbagage. Om extra ruimte te besparen in uw koffer of tas kunt u uw kleding verpakken in deze vacuümzakken

Muziekliefhebbers opgelet
Deze koffer met ingebouwde speaker en handige standaard om te zitten, biedt u een prettig achtergrondmuziekje als u bijvoorbeeld een overstap op de luchthaven heeft. Ideaal voor muziekliefhebbers, maar wel de prijzigste gadget van onze top 5.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder