Tips voorafgaand aan uw Corporate Event

Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van uw zakelijk meeting, corporate event of incentive. Maar de keuze is reuze en om u een goed te kunnen adviseren, is het handig om alvast zelf na te denken over wat u precies wilt. Onze Project Managers denken ook zeker met u mee en zullen u inspireren met bijzondere bestemmingen die net even anders zijn en waarmee u een verpletterende indruk gaat maken bij uw gasten. Om u alvast op weg te helpen, hierbij enkele tips die u kunt gebruiken voor een eerste denkrichting.

Allereerst is de vraag; wat voor soort event heeft u voor ogen? En welke doelstellingen heeft u? Bijvoorbeeld een zakelijke meeting in het buitenland aangevuld met een thematisch programma? Of kunnen we de vergaderzaal overslaan en gaat het om het ‘samen zijn’ met uw gasten? Wilt u hen inspireren, activeren of de onderlinge band versterken en de relatie intensiveren? En om hoeveel dagen gaat het dan precies? De antwoorden op deze vragen hebben namelijk effect op het budget. Nu we het toch over het budget hebben, heeft u daar al over nagedacht? Soms geven klanten namelijk aan dat ze geen idee hebben wat zo iets mag kosten per persoon. Een goede vraag om uzelf te stellen is; schrikt u van bijvoorbeeld €1000 per persoon? Hiermee kunt u voor u zelf gaan filteren wat het budget zou moeten zijn.

Dan komt de bestemming aan bod. Het is fijn als u iets in gedachte heeft. Nog echt geen idee? Denk dan eens aan of het juist zonnig moet zijn of niet, maar ook of u lekker eten belangrijk vindt van een specifieke keuken. Is architectuur en/of cultuur echt iets wat toegevoegd moet worden? Of bent u juist van de sportieve en/of de teambuilding-aanpak? Moet er ook tijd voor ontspanning zijn en ’s avonds gedanst worden? En wilt u dit dicht bij huis, in ons eigen mooie Nederland, of vindt u het leuk om vijf uurtjes te vliegen of mag het verder? Zaken die uiteindelijk mee tellen in ons voorstel voor een bijzondere bestemming met een speciaal programma.

Aan de hand van deze eerste vragen, kan ons Corporate Events Team een voorstel voor u gaan samenstellen waarin deze punten zijn verwerkt. Samen met lokale partners wordt uiteindelijk een programma gemaakt en adviseren wij u altijd om samen met ons op inspectiereis te gaan, om uw event alvast voor te proeven en te beleven.

Ook interesse in een corporate event? Neem dan contact op met ons Corporate Events team voor het maken van een afspraak. Zij helpen u graag van A tot Z om uw event tot een groot succes te maken!

Deel deze pagina
×

"Tips voorafgaand aan uw Corporate Event"