Tickets boeken tijdens COVID-19 is puzzelen

Tickets boeken tijdens COVID-19

Het is goed nieuws dat er, sinds de uitbraak van COVID-19, steeds meer luchtvaartmaatschappijen en internationale treinen hun routes uitbreiden. Maar in de praktijk is het in deze tijd vaak puzzelen, omdat het boeken van zakenreizen er niet altijd eenvoudiger op is geworden. Dit heeft te maken met alle veranderende reisadviezen, de per land opgestelde reizigersrestricties en ook het beperkt aantal beschikbare stoelen.

Voorbereidingen

Nu reizen anders wordt met COVID-19 heeft u wellicht diverse voorbereidingen getroffen om het zakenreizen weer op te starten. U kunt dit checken aan de hand van onze white paper, waarin wij u diverse tips geven. Denk aan het opnieuw beoordelen van uw reisbeleid en uw Duty of Care, wanneer iemand wel of niet mag reizen vanwege gezondheidsrisico’s en welke beschermingsmiddelen u beschikbaar kunt stellen voor medewerkers die weer op pad gaan.

Omdat het zakenreizen behoorlijk stil heeft gelegen, kan het zijn dat er echt een behoefte is aan een bezoek in het buitenland. U bent uitgenodigd voor een congres, er is een belangrijke meeting die alleen face to face mogelijk is of uw technische medewerkers zijn nodig op het buitenlandse project. Zoals u gewend bent, neemt u contact op met VCK Travel voor de aanvraag naar deze bestemming en wij nemen het van u over.

Beschikbaarheid

Na een lange periode van bijna geen vliegtuigen in de lucht, zien we dat er nu veel meer wordt gevlogen. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen doen Schiphol weer aan en ook vaker. Wat veelal niet bekend is, is dat deze routes ook cargo vluchten kunnen zijn. Dus het lijkt alsof er weer volop kan worden gereisd, maar de vliegtuigen zijn niet altijd beschikbaar voor passagiers. Gelukkig verandert het aanbod wekelijks en hebben wij uiteraard altijd de beschikking over up-to-date informatie.

Puzzelen

Niet alleen het beperkt aantal beschikbare vliegtuig- of treinstoelen, zorgt dat het boeken van een ticket een puzzel is. Ook doordat er overal restricties zijn, landgrenzen wel of niet open zijn voor buitenlandse gasten en reisadviezen nog dagelijks veranderen. Het kan zijn dat uw reis naar de bestemming waar u altijd heen gaat, er nu compleet anders uit komt te zien. Met extra overstappen en dat u te maken krijgt met lokale coronamaatregelen. Het zijn echt puzzels waarvan de stukjes niet direct in één keer in elkaar passen. Maar gelukkig kunt u dat aan onze Travel Consultants overlaten en hoeft u dit niet zelf uit te zoeken.

The Personal Touch

Voor al uw reisaanvragen kunt u terecht bij onze Travel Consultants, maar in deze tijd met soms ingewikkelde en complexe vraagstukken zijn zij echt van toegevoegde waarde voor u. Zij helpen u bijvoorbeeld de puzzel te leggen voor een directe vlucht zonder stop-over om quarantaineverplichtingen te ontlopen of boeken voor u een duurzamere treinreis met verschillende overstappen zodat u direct op de plaats van bestemming komt. Ondanks dat wij afhankelijk zijn van hetgeen er aangeboden wordt, staan wij altijd voor u klaar en helpen wij u met onze Personal Touch.

Wilt u ook een zakenreis boeken? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag. Nog geen klant van VCK Travel? Onze Sales afdeling vertelt u graag over onze dienstverlening en de vele voordelen van VCK Travel.

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Tickets boeken tijdens COVID-19 is puzzelen"