Terugkeer van de My Emirates Pass

De My Emirates Pass is terug – een aanbieding die van een Emirates boarding pass een exclusieve kortingskaart maakt waarmee zakenreizigers gebruik kunnen maken van speciale voordelen en kortingen tot 50% bij meer dan 500 vrijetijdsbestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten. Met de pas kunnen Emirates reizigers die tot 31 maart 2020 naar of via Dubai vliegen, tijdens hun tussenstop of zakenreis meer zien van de stad voor een lagere prijs. Passagiers profiteren van de vele aantrekkelijke attracties die het land biedt, waaronder spectaculaire waterpretparken, luxueuze wellnesscentra en indrukwekkende winkelcentra. 

Ontdek uw zakenreisbestemming tegen gereduceerd tarief

Met de My Emirates Pass genieten reizigers van kortingen tot 30% op populaire winkels en internationale modemerken; beleven onvergetelijke culinaire ervaringen met kortingen tot 50% op eetgelegenheden; ontdekken outdoor-avonturen met kortingen tot 50% op vrijetijdsactiviteiten; en sluiten hun zakenreis af met een ontspannende spa-behandeling met kortingen tot 50% in hotels van wereldklasse.

Om de speciale voordelen van de My Emirates Pass te ontdekken, kunnen reizigers de Emirates-boarding pass en een geldig legitimatiebewijs laten zien bij deelnemende verkooppunten. Om de beschikbare aanbiedingen te bekijken, klik hier.

Word geïnspireerd in Dubai

Mohammad Al Hashimi, Vice President Commercial Products Dubai bij Emirates, zei: “We zijn verheugd om de My Emirates Pass terug te brengen deze winter. Reizigers die een bezoek brengen aan Dubai kunnen de stad verkennen door middel van deze unieke aanbiedingen. Als vierde meest bezochte stad ter wereld, trekt Dubai steeds meer reizigers aan met haar continu groeiende lijst van bezienswaardigheden en entertainmentmogelijkheden.”

Over Emirates

Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 159 bestemmingen in 85 landen op zes continenten, waaronder 16 cargo-bestemmingen. Emirates heeft 269 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Emirates opereert 14 wekelijkse vluchten van Amsterdam naar Dubai met het Emirates A380-vliegtuig en 5 wekelijkse vluchten met de Boeing-777.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com of neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"Terugkeer van de My Emirates Pass"