Te vroeg om het kerstfeest te plannen?

December en januari zijn beide drukke maanden vol borrels, kerstfeesten, eindejaarsfeesten, nieuwjaarsrecepties enzovoorts. Hoe heeft u dit afgelopen jaar geregeld? En heeft u al nagedacht over het kerstfeest van dit jaar? Het lijkt misschien vroeg om daar al mee bezig te zijn, maar niks is minder waar. Onze Project Managers van het Corporate Events team helpen u er graag bij.

Uw wensen

Het Corporate Events team van VCK Travel organiseert incentive reizen, congressen en meetings, maar is ook een uitstekende partner voor uw bedrijfsfeest. Voor elk doeleinden van het feest hebben zij een passende locatie, zowel in het binnenland als het buitenland. Uiteraard sluit dit helemaal aan bij uw wensen en eisen. Ook het programma van het feest kan helemaal naar uw voorkeuren worden ingevuld.

De Remise in Den Haag

Afgelopen december hebben de Project Managers een kerstfeest voor 250 medewerkers georganiseerd, inclusief hotelovernachting voor degenen die dit wilden. Aan het begin van de avond reden er bussen van het hotel naar de feestlocatie: de Remise in Den Haag. Den Haag was een bewuste keuze, omdat het bedrijf zeven kantoren heeft door het land en Den Haag het meest centraal gelegen is. Tevens was de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. De Remise is een prachtig rijksmonument met een rijke historie. Zo werd het pand in 1989 de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum. Dit is nog steeds zichtbaar, want in dezelfde ruimte als het feest stonden oude trams. Dit gaf een geweldige sfeer, samen met de band die de muziek voor deze avond verzorgden. Verder was het decor van de ruimte helemaal in de kerstsferen. Ook werden er de hele avond door heerlijke hapjes geserveerd, zoals kipspiesen, groentespiesen maar ook bitterballen. Aan de open bar konden de gasten drankjes bestellen, of deze konden van de dienbladen worden gepakt van het bedienend personeel. Om 00:00 uur ging er een bus naar het station, zodat de medewerkers die niet bleven overnachten nog met de trein naar huis konden. Om 01:00 uur brachten de bussen iedereen weer terug naar het hotel.

Altijd iets te vieren

Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Er is altijd iets om te vieren; een kerstfeest, een jubileumfeest of een ander soort bedrijfsfeest. En of het nou één avond in Nederland is of drie dagen in het buitenland. Het kan soms een complex verhaal zijn om de juiste locatie te combineren met een goed programma, en ook de logistiek goed in te vullen. Maak daarom een uitgebreide planning. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Niks is te gek voor het Corporate Events team van VCK Travel en zij helpen u er dan ook graag bij om ook uw evenement tot een succes te maken. Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie.

(Noot: Het beschreven voorbeeld was vóór de uitbraak van COVID-19. Een kerst- of eindejaarsfeest zal er nu anders uit komen te zien waarbij wij ons houden aan de gestelde richtlijnen.)

Deel deze pagina
×

"Te vroeg om het kerstfeest te plannen?"