Studiereis Marrakech zorgt voor inspiratie bij Corporate Events afdeling

Om de meest bijzondere programma’s voor u te kunnen samenstellen gaan de Project Managers van de Corporate Events afdeling regelmatig op studiereis. Ervaring zorgt er immers voor dat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Marrakech was de bestemming van de laatste studiereis. Enthousiast en met een koffer vol inspiratie zijn wij terug gekomen van deze verrassende reis.

In het hart van het exotische Marokko ligt Marrakech. Omringd door de besneeuwde bergtoppen van het Atlasgebergte en de duizend jaar oude Palmgrove wordt Marrakech ook wel de ‘hoofdstad’ van Zuid-Marokko genoemd. Een intrigerende stad, een plaats van prachtige architectuur, magische souks en uitgestrekte palm oases.

Wist u bijvoorbeeld dat u in de buurt van Marrakech kunt overnachten in de woestijn? Op zo’n 30 minuten rijden van Marrakech ligt de Agafay woestijn waar speciaal voor uw gezelschap een tentenkamp kan worden opgebouwd, inclusief dinerruimte, bar en kamers met douche en toilet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een traditioneel Marokkaanse villa (ook wel Riad genoemd) te overnachten. Wij hebben kennis mogen maken met de mooiste Riads en adviseren u graag.

Wanneer u in Marrakech bent is een bezoek aan het Djemaa El Fna plein en de souks een echte aanrader. Met een gids baant u zich een weg door de kleurrijke markt waar nog steeds veel oude ambachten worden beoefend. U koopt hier de meest mooie producten en vergeet vooral niet af te dingen! Breng een bezoek aan een van de vele eetkraampjes en proef de kruidige Marokkaanse keuken, een authentiek bereide tajine moet u beslist proberen.

Marrakech, kleurrijk en vol met alles wat uw zintuigen maar kan prikkelen. U zult ogen en oren tekort komen. Graag vertellen wij u meer over deze fascinerende bestemming voor uw buitenlandse meeting en of incentive!

Bent u ook enthousiast geworden over deze bestemming of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw event? Neem dan contact op met ons Corporate Events Team.

Deel deze pagina
×

"Studiereis Marrakech zorgt voor inspiratie bij Corporate Events afdeling"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder