Home > Nieuws > Studiereis Marrakech zorgt voor inspiratie bij Corporate Events afdeling

Studiereis Marrakech zorgt voor inspiratie bij Corporate Events afdeling

maandag 21 januari 2019

Om de meest bijzondere programma’s voor u te kunnen samenstellen gaan de Project Managers van de Corporate Events afdeling regelmatig op studiereis. Ervaring zorgt er immers voor dat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Marrakech was de bestemming van de laatste studiereis. Enthousiast en met een koffer vol inspiratie zijn wij terug gekomen van deze verrassende reis. 

In het hart van het exotische Marokko ligt Marrakech. Omringd door de besneeuwde bergtoppen van het Atlasgebergte en de duizend jaar oude Palmgrove wordt Marrakech ook wel de ‘hoofdstad’ van Zuid-Marokko genoemd. Een intrigerende stad, een plaats van prachtige architectuur, magische souks en uitgestrekte palm oases.


Wist u bijvoorbeeld dat u in de buurt van Marrakech kunt overnachten in de woestijn? Op zo’n 30 minuten rijden van Marrakech ligt de Agafay woestijn waar speciaal voor uw gezelschap een tentenkamp kan worden opgebouwd, inclusief dinerruimte, bar en kamers met douche en toilet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een traditioneel Marokkaanse villa (ook wel Riad genoemd) te overnachten. Wij hebben kennis mogen maken met de mooiste Riads en adviseren u graag.


Wanneer u in Marrakech bent is een bezoek aan het Djemaa El Fna plein en de souks een echte aanrader. Met een gids baant u zich een weg door de kleurrijke markt waar nog steeds veel oude ambachten worden beoefend. U koopt hier de meest mooie producten en vergeet vooral niet af te dingen! Breng een bezoek aan een van de vele eetkraampjes en proef de kruidige Marokkaanse keuken, een authentiek bereide tajine moet u beslist proberen. 


Marrakech, kleurrijk en vol met alles wat uw zintuigen maar kan prikkelen. U zult ogen en oren tekort komen. Graag vertellen wij u meer over deze fascinerende bestemming voor uw buitenlandse meeting en of incentive! 


Bent u ook enthousiast geworden over deze bestemming of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw event? Neem dan contact op met ons Corporate Events Team.

"Studiereis Marrakech zorgt voor inspiratie bij Corporate Events afdeling"

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder

Emirates verhoogt frequentie op Schiphol

donderdag 27 december 2018

Vanwege de sterke marktvraag heeft Emirates vanaf 1 december 2018 vier extra vluchten per week van Dubai naar Amsterdam toe aan het schema toegevoegd, gevolgd door een vijfde op 1 januari 2019. Hiermee wordt...

Lees verder