Spaarprogramma HighFlyer van Singapore Airlines voor MKB’ers

Wanneer u een Singapore Airlines of SilkAir ticket boekt, worden er automatisch na de vlucht HighFlyer bedrijfspunten verdiend. Zonder dat er een minimale jaarlijkse reisbesteding van toepassing is, verdienen bedrijven met maximaal dertig reizende werknemers vijf HighFlyer punten per Singaporese Dollar die wordt besteed bij de aanschaf van een ticket. Daarnaast ontvangen de reizende werknemers KrisFlyer mijlen. KrisFlyer is het frequent flyer programma van Singapore Airlines en het KrisFlyer account van de werknemer is gelinkt aan het HighFlyer account van het bedrijf.

Als bedrijf bepaalt u zelf hoe en wanneer de gespaarde HighFlyer punten worden besteed. Het is mogelijk om de toekomstige vluchten met Singapore Airlines of SilkAir gedeeltelijk of helemaal te betalen met de punten van het spaarprogramma. De verdiende HighFlyer punten kunnen online worden bijgehouden en ingeruild en zijn drie jaar geldig. Voor meer informatie over HighFlyer kunt u de website van Singapore Airlines raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Spaarprogramma HighFlyer van Singapore Airlines voor MKB’ers"

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder