Spaar met HighFlyer van Singapore Airlines

Wanneer u reist met Singapore Airlines of SilkAir, de dochtermaatschappij van Singapore Airlines, kunt u punten sparen via het zakelijke spaarprogramma HighFlyer.

HighFlyer is speciaal ontworpen voor de kleine en middelgrote bedrijven met maximaal dertig reizende werknemers. Zowel de organisatie als de reiziger sparen punten voor iedere vlucht die wordt gevlogen.

Hoe spaart u punten?
HighFlyer punten sparen is mogelijk wanneer de reizende werknemer lid is van KrisFlyer, het Frequent Flyer programma van Singapore Airlines. Doordat het persoonlijke KrisFlyer account van de reiziger en het zakelijke HighFlyer account van de organisatie aan elkaar zijn gekoppeld, worden er bij het boeken van een SilkAir of Singapore Airlines ticket automatisch punten gespaard voor de beide partijen. De reiziger krijgt KrisFlyer punten en de organisatie ontvangt HighFlyer punten.

Zonder dat er een minimale jaarlijkse reisbesteding van toepassing is verdienen bedrijven vijf HighFlyer punten per Singaporese Dollar die wordt besteed bij de aanschaf van een ticket. Als bedrijf bepaalt u zelf hoe en wanneer de gespaarde HighFlyer punten worden besteed. Het is mogelijk om de toekomstige vluchten met Singapore Airlines of SilkAir gedeeltelijk of helemaal te betalen met de punten van het spaarprogramma. De verdiende HighFlyer punten kunnen online worden bijgehouden en ingeruild en zijn drie jaar geldig. Wilt u meer weten over HighFlyer? Bekijk het op de website van Singapore Airlines of neem contact op met onze Travel Consultants. Zij vertellen u graag meer.

Bron: Singapore Airlines

Deel deze pagina
×

"Spaar met HighFlyer van Singapore Airlines"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder