Spaar dubbele Blue Credits

Bent u lid van BlueBiz, het corporate spaarprogramma van KLM? Dan ontvangt u t/m 15 september 2015 dubbele credits op diverse vluchten binnen en buiten Europa. Zo kan een intercontinentale Business Class vlucht bijvoorbeeld 300 Blue Credits opleveren en een Europese vlucht 60 Blue Credits. Iedere credit is 1 euro waard die u in kunt zetten op een volgende vlucht, voor upgrades, of voor producten in de BlueBiz webshop. De bestemmingen en actievoorwaarden treft u hieronder aan.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt voor vluchten die plaatsvinden tot en met 15 september 2015. Indien de heen- of terugreis buiten de actie-periode plaatsvindt, dan ontvangt de reiziger wel dubbele Blue Credits op het gedeelte van het ticket wat binnen de periode is gevlogen, maar niet op het gedeelte van het ticket dat buiten de periode wordt gevlogen. Ook op reeds gemaakte boekingen op bovenstaande bestemmingen zal dubbel worden gespaard. De actie is geldig voor de volgende bestemmingen:

  • Binnen Europa: Edinburg, Genève, Londen en Rome
  • Buiten Europa: Sao Paolo, Johannesburg, Mexico, Singapore, Jakarta en Kuala Lumpur
     

Neem contact op met onze Travel Consultants als u assistentie nodig heeft bij het boeken van uw reis. Wij zijn 24×7 bereikbaar. 

Deel deze pagina

De COVID-19 reisregels per land

Niet alleen luchtvaartmaatschappijen hebben door de uitbraak van het coronavirus verschillende maatregelen genomen, ook ieder land heeft eigen regels opgesteld voor het in-, door of uitreizen. IATA (International Air Transport Association)

Lees verder