Spaar dubbele Blue Credits

Bent u lid van BlueBiz, het corporate spaarprogramma van KLM? Dan ontvangt u t/m 15 september 2015 dubbele credits op diverse vluchten binnen en buiten Europa. Zo kan een intercontinentale Business Class vlucht bijvoorbeeld 300 Blue Credits opleveren en een Europese vlucht 60 Blue Credits. Iedere credit is 1 euro waard die u in kunt zetten op een volgende vlucht, voor upgrades, of voor producten in de BlueBiz webshop. De bestemmingen en actievoorwaarden treft u hieronder aan.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt voor vluchten die plaatsvinden tot en met 15 september 2015. Indien de heen- of terugreis buiten de actie-periode plaatsvindt, dan ontvangt de reiziger wel dubbele Blue Credits op het gedeelte van het ticket wat binnen de periode is gevlogen, maar niet op het gedeelte van het ticket dat buiten de periode wordt gevlogen. Ook op reeds gemaakte boekingen op bovenstaande bestemmingen zal dubbel worden gespaard. De actie is geldig voor de volgende bestemmingen:

  • Binnen Europa: Edinburg, Genève, Londen en Rome
  • Buiten Europa: Sao Paolo, Johannesburg, Mexico, Singapore, Jakarta en Kuala Lumpur
     

Neem contact op met onze Travel Consultants als u assistentie nodig heeft bij het boeken van uw reis. Wij zijn 24×7 bereikbaar. 

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder