Sneltestlocaties in het buitenland

Sneltestlocaties in het buitenland

Naast de verplichte PCR-test met negatieve uitslag heeft u sinds 23 januari jl. ook een antigenentest nodig, als u vanuit een land of gebied met een verhoogd risico vanwege COVID-19 naar Nederland wilt vliegen. Deze antigenentest wordt ook wel de sneltest genoemd. U dient deze sneltest uiterlijk 4 uur voor vertrek te ondergaan.

Helaas beschikken niet alle luchthavens in de wereld over de faciliteiten om een test af te nemen. En dit kan praktische problemen tot gevolg hebben. Daarom staat er op Nederland Wereldwijd, de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken, een handige lijst met per land de locaties waar u wel een PCR- en een sneltest kunt laten doen.

Klik hier om de lijst met sneltestlocaties te openen (in het Engels).

Reizen is er door COVID-19 niet eenvoudiger op geworden, met de continu veranderende regels en restricties. Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij zijn er voor u, om uw zakelijke reis te organiseren.

(Foto: Schiphol Airport)

Deel deze pagina
×

"Sneltestlocaties in het buitenland"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder