Situatie Airberlin

UPDATE 18-08-2017 15:46 uur: Met het overbruggingskrediet van de Duitse overheid van € 150 miljoen kan de Airberlin de komende 3 maanden haar vluchten uitvoeren.

 

Er is geen garantiekrediet gesteld door Airberlin, voor wanneer terugbetaling moet plaatsvinden wanneer de vlucht alsnog nog niet wordt uitgevoerd of het ticket gerestitiueerd moet worden als dit binnen de tariefvoorwaarden mogelijk is.

Hiernaast worden er geen uitbetalingen van refunds gedaan op reeds uitgegeven tickets tot 15 augustus, ondanks dat de voorwaarden hen hiertoe verplichten. VCK Travel boekt dan ook geen Airberlin tickets meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants, zij assisteren u graag.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder