Singapore Airlines breidt uit

Vanaf oktober 2020 gaat Singapore Airlines vier keer per week vluchten aanbieden tussen Brussel en Singapore, uitgevoerd met de moderne Airbus A350. Een A350 van Singapore Airlines biedt plek aan 253 passagiers, waarvan 42 in businessclass, 24 in premium economyclass en 187 in economyclass. Brussel is de 16e Europese bestemming binnen het Singapore Airlines netwerk.

Met vluchten vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf zal iedereen woonachtig in de Benelux, met uitzondering van de Waddeneilanden, binnen twee uur op een luchthaven kunnen zijn waarvandaan een Singapore Airlines vlucht vertrekt. In Singapore kunnen passagiers tevens doorvliegen naar tal van bestemmingen in Zuidoost Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Zo biedt Singapore Airlines vluchten aan naar maar liefst negen Australische bestemmingen en alle (tien) ASEAN landen.

Het schema vanaf oktober 2020:

Vluchtnummer VluchtdagenVertrektijd Aankomsttijd
SQ304 Singapore – Brussel Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 23:55 uur 06:50 uur (+1)
SQ303 Brussel – Singapore Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 11:30 uur 06:55 uur (+1)

Ook meer vluchten naar Amsterdam

Tevens wordt met ingang van het winterseizoen 2020/2021 de capaciteit op de route tussen Amsterdam en Singapore verhoogd. Op dit moment wordt de dagelijkse vlucht vanuit Amsterdam uitgevoerd met een Airbus A350 in een 3-klasse configuratie. Deze zal worden vervangen door een Boeing 777-300ER waarmee de capaciteit in business-, premium- en economyclass toeneemt. Tevens zal first class worden geïntroduceerd.

Onderscheidend vermogen

Singapore Airlines onderscheidt zich met moderne vliegtuigen en cabines. Maar ook de service van het cabinepersoneel speelt een belangrijke rol die in 2019 door Skytrax is uitgroepen tot ‘Best Cabin Crew’. Met de Book the Cook service van Singapore Airlines vindt u alles wat de zakenreiziger nodig heeft voor een onvergetelijke dinerervaring in de lucht. Kies tot 24 uur voor uw vlucht uit een brede selectie van culinaire hoogtepunten. Met deze verfijnde service en ruime keuzes wordt uw zakenreis een persoonlijke ervaring.

In alle reisklassen biedt KrisWorld, het in-flight entertainment systeem van Singapore Airlines, meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, tv-programma’s, documentaires, games en taalcursussen. Alle passagiers aan boord bij Singapore Airlines hebben de beschikking over LCD schermen en video touchscreen handsets.

Heeft u vragen over de nieuwe route, of wilt u uw zakelijke ticket boeken? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag.

Deel deze pagina