Home > Nieuws > Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus

Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus

dinsdag 5 december 2017

Vanaf 10 december 2017, kunt u nog gemakkelijker reizen met de bus van en naar Schiphol Amsterdam Airport.

In de nieuwe dienstregeling die deze winter start, zijn er snellere en frequentere busverbindingen tussen de luchthaven en omringende bestemmingen opgenomen en worden er meer en langere bussen ingezet. Met deze uitbreiding van het busnetwerk, worden reizigers aangemoedigd gebruik te maken van het openbaar vervoer. Vanaf april 2018 zullen er op het Schiphol busnet alleen nog elektrische bussen rijden. Waar mogelijk worden er tussen 10 december 2017 en 1 april 2018 al de eerste elektrische bussen ingezet, waarna het aantal de komende jaren verder zal uitbreiden. Wanneer u per bus reist naar Schiphol, stopt u altijd dichtbij de vertrek- en aankomsthal en kunt u eenvoudig uw bagage op de bagagekarren van de luchthaven plaatsen. Blijf altijd op de hoogte van de actuele vertrek- en aankomsttijden van de bussen en plan uw reis via 9292.nl.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

"Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus"

Qatar introduceert de Qsuite

dinsdag 16 oktober 2018

Ongestoord vergaderen tijdens uw vlucht? Neem dan plaats in de Qsuite van Qatar.  In deze nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen,...

Lees verder

Storm Callum nadert Ierland

donderdag 11 oktober 2018

Met Eirann, de Ierse meteorologische dienst, heeft een weerswaarschuwing met de status oranje afgegeven voor Storm Callum, die op 11 en 12 oktober de kust van Ierland zal bereiken.

Lees verder