Home > Nieuws > Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus

Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus

dinsdag 5 december 2017

Vanaf 10 december 2017, kunt u nog gemakkelijker reizen met de bus van en naar Schiphol Amsterdam Airport.

In de nieuwe dienstregeling die deze winter start, zijn er snellere en frequentere busverbindingen tussen de luchthaven en omringende bestemmingen opgenomen en worden er meer en langere bussen ingezet. Met deze uitbreiding van het busnetwerk, worden reizigers aangemoedigd gebruik te maken van het openbaar vervoer. Vanaf april 2018 zullen er op het Schiphol busnet alleen nog elektrische bussen rijden. Waar mogelijk worden er tussen 10 december 2017 en 1 april 2018 al de eerste elektrische bussen ingezet, waarna het aantal de komende jaren verder zal uitbreiden. Wanneer u per bus reist naar Schiphol, stopt u altijd dichtbij de vertrek- en aankomsthal en kunt u eenvoudig uw bagage op de bagagekarren van de luchthaven plaatsen. Blijf altijd op de hoogte van de actuele vertrek- en aankomsttijden van de bussen en plan uw reis via 9292.nl.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

"Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus"

Graag gedaan!

donderdag 14 december 2017

Aan alle reizigers die wij tijdens de sneeuwverstuivingen binnen en buiten kantoortijden hebben geholpen om thuis te komen: graag gedaan. Wij zijn er als u ons nodig heeft.

Lees verder

KLM Flight Bundle

dinsdag 5 december 2017

Vliegt u vaker dan drie keer per jaar binnen Europa? Kijk dan eens naar de Flight Bundle van KLM. Met KLM Flight Bundle legt u vooraf uw bestemming(en) en...

Lees verder