Bereikbaarheid Schiphol tijdens NSS top 24 & 25 maart 2014

Het reguliere vliegverkeer op Schiphol gaat door maar wordt verdeeld over vier start- en landingsbanen. De Polderbaan is, vanwege beveiliging en logistiek, gesloten. Als u op 24 of 25 maart vanaf Schiphol per vliegtuig vertrekt houdt u dan rekening met vertragingen en mogelijke annuleringen. Het luchtruim kan op bepaalde momenten beperkt worden, net als de capaciteit van de luchthaven. Dit betekent dat er, mogelijk, aanpassingen van de vluchtschema’s nodig zijn. Passagiers raden wij daarom aan de nieuwsvoorzieningen goed in de gaten te houden.
 

Verkeer van en naar de luchthaven

De bereikbaarheid van de luchthaven vormt een uitdaging tijdens de NSS top. Rijkswegen zullen worden afgesloten waardoor diverse verkeersopstoppingen te verwachten zijn. Schiphol adviseert reizigers daarom zoveel mogelijk met de trein te komen. De NS zet gedurende langere perioden extra lange treinen in.

Problemen met uw zakenreis?

Neem contact met ons op voor advies en assistentie bij de organisatie van uw zakenreis. Wilt u uw vlucht omboeken? Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Schiphol biedt voortdurend up-to-date informatie over de nucleaire top en de situatie op de luchthaven op de website.

Deel deze pagina
×

"Bereikbaarheid Schiphol tijdens NSS top 24 & 25 maart 2014"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder