American Airlines brengt u meer

De samenwerking tussen American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair biedt de zakenreiziger van VCK Travel veel voordelen. Meer vluchten, meer routes en meer connecties. Een mix en match van luchtvaartmaatschappijen in hetzelfde ticket. En vergeet niet de toegang tot elkaars lounges en het sparen van de frequent flyer punten.

Naar Noord-Amerika met American Airlines

Vanaf januari 2020 verbindt de B787 Dreamliner van American Airlines Amsterdam met Philadelphia. Als Philadelphia niet de eindbestemming is, dan kunt u doorreizen naar 265 bestemmingen in Noord-Amerika en verder.

De Premium Economy van dit toestel is een aparte klasse tussen  Flagship™ Business en Economy class. Geniet van een stoel met 96 cm totale beenruimte, een uitgebreide maaltijdservice, geluid reducerende koptelefoon en een persoonlijke verzorging kit. Om uw reis nog aangenamer te maken kunt u gebruik maken van priority check-in, priority boarding en priority bagage label.

Heeft u vragen over British Airways of wilt u een zakelijke vlucht reserveren? Neem dan contact op met onze Travel Consultants. Zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina
Uitkijken naar een zakelijke bestemming

Uitkijken naar corporate events

Nu er allerlei versoepelingen worden doorgevoerd naar aanleiding van COVID-19, is het opstarten van corporate events weer mogelijk, zowel in Nederland als in het buitenland. Heeft u er al weer zin

Lees verder