Reis in luxe en comfort naar Guangzhou

China Southern Airlines biedt zakenreizigers meer comfort en luxe aan in de nieuwe Airbus 330-300 van Amsterdam naar Guangzhou. Het toestel beschikt over twee verschillende reisklassen; de Economy Class en Business Class. 

De Business Class is volledig vernieuwd en ruimtelijk ingedeeld. Door de 1-2-1 configuratie heeft elke passagier direct toegang tot het gangpad. De stoelen in de Business Class kunnen volledig plat en de passagiers kunnen gebruik maken van gratis wifi. De luchtvaartmaatschappij biedt een a-la-carte 3-gangen diner of een luxe ontbijt aan boord van de nieuwe Airbus. De Economy Class stoelen zijn onlangs vernieuwd en verbeterd. Elke stoel heeft nu een extra neksupport functie en usb-aansluiting.

Guangzhou Baiyun Airport heeft sinds mei 2018 een nieuwe terminal (T2). De focus lag tijdens de vernieuwing op de kwaliteitsservice voor reizigers. Reizigers van China Southern Airlines kunnen nu sneller en makkelijker inchecken of overstappen vanaf de nieuwe terminal. Voor meer informatie over de vluchtmogelijkheden of assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.      

Deel deze pagina
×

"Reis in luxe en comfort naar Guangzhou"