Home > Nieuws > Qatar past visa-eisen voor reizigers aan

Qatar past visa-eisen voor reizigers aan

dinsdag 5 september 2017

Vanaf 11 augustus 2017, heeft Qatar de visumplicht voor burgers van tachtig verschillende landen opgeheven. De minister van Binnenlandse Zaken, de Qatar Tourism Authority en Qatar Airways verlenen vanaf heden een visa-vrije toegang tot Qatar aan burgers van tachtig landen, waaronder Nederland.

De reizigers die hieronder vallen ontvangen deze bij binnenkomst in Qatar, bij het tonen van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is, in combinatie met een bevestigd ticket voor een door- of terugreis. Burgers van 33 landen ontvangen een visa-vrijstelling van 90 dagen, waartoe bijna alle Europese landen behoren. Voor een groep van 47 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland geldt een maximum verblijf van 30 dagen. Zie hier de lijst met tachtig landen die visa-vrije toegang hebben tot Qatar.

Bron: Qatar Airways

"Qatar past visa-eisen voor reizigers aan"

Vijf Dagen Voordeel bij KLM

donderdag 23 november 2017

De Vijf Dagen Voordeel bij KLM zijn gestart. Dat betekent dat u de komende dagen kunt profiteren van verlaagde tarieven naar verschillende bestemmingen wereldwijd.

Lees verder

High speed wifi voor Cathay Pacific

maandag 20 november 2017

Vanaf medio 2018 biedt Cathay Pacific, de Aziatische luchtvaartmaatschappij met haar basis in Hong Kong, een high-speed wifi service in de Airbus-A330 en Boeing-777 toestellen.

Lees verder

Non stop naar Bangalore met Jet Airways

maandag 13 november 2017

Goed nieuws voor de zakenreiziger naar India! Jet Airways, een Indiase luchtvaartmaatschappij, biedt vanaf nu dagelijks een non stop vlucht van Amsterdam naar Bangalore, de op twee na grootste stad...

Lees verder

IMTG op CrewConnect Global 2017

dinsdag 7 november 2017

VCK Marine Travel is aangesloten bij IMTG, de International Marine Travel Group. IMTG is een wereldwijde Travel Management Company, gespecialiseerd in de aflossing van personeel en crew in de offshore...

Lees verder