Home > Nieuws > Qatar past visa-eisen voor reizigers aan

Qatar past visa-eisen voor reizigers aan

dinsdag 5 september 2017

Vanaf 11 augustus 2017, heeft Qatar de visumplicht voor burgers van tachtig verschillende landen opgeheven. De minister van Binnenlandse Zaken, de Qatar Tourism Authority en Qatar Airways verlenen vanaf heden een visa-vrije toegang tot Qatar aan burgers van tachtig landen, waaronder Nederland.

De reizigers die hieronder vallen ontvangen deze bij binnenkomst in Qatar, bij het tonen van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is, in combinatie met een bevestigd ticket voor een door- of terugreis. Burgers van 33 landen ontvangen een visa-vrijstelling van 90 dagen, waartoe bijna alle Europese landen behoren. Voor een groep van 47 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland geldt een maximum verblijf van 30 dagen. Zie hier de lijst met tachtig landen die visa-vrije toegang hebben tot Qatar.

Bron: Qatar Airways

"Qatar past visa-eisen voor reizigers aan"

Orkaan Maria

dinsdag 19 september 2017

Update donderdag 22 september 2017 17.45 uur: Orkaan Maria heeft de noord- en oostelijke regio's van de Dominicaanse Republiek bereikt, als categorie 3, en is op dit moment onderweg naar de Turks-...

Lees verder

Vluchtverstoringen in Japan door Tyfoon Talim

maandag 18 september 2017

Tyfoon Talim veroorzaakt vandaag, maandag 18 september 2017, verstoringen in verschillende vormen van transport in Japan; met name trein services en vluchten van en naar vliegvelden in Hokkaido en Tohoku.

Lees verder

Tyfoon Talim nadert Taiwan

woensdag 13 september 2017

In verband met de naderende tyfoon Talim zijn vandaag, woensdag 13 september 2017, tientallen vluchten van en naar Taiwan Taoyuan International Airport in Taiwan geannuleerd.

Lees verder

Orkaan Irma

vrijdag 8 september 2017

Update vrijdag 8 september 2017 09:00 uur: De luchtvaartmaatschappijen TUI en KLM annuleren de geplande vluchten naar het door orkaan Irma getroffen eiland Sint Maarten. KLM annuleert de vluchten van vandaag, vrijdag 8 september...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 7 september 2017

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Boston of Johannesburg.

Lees verder