Qatar Airways’ Qsuite, a world of excellence

In de bekroonde Business Class van Qatar Airways, Qsuite, heeft iedere passagier een eigen cabine met schuifdeuren, die veel privacy biedt. Naast het eerste tweepersoonsbed in Business Class ter wereld, en de mogelijkheid om privékamers te maken, beschikt Qsuite ook over aanpasbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste vier stoelen. Zo kunnen samenreizende collega’s hun ruimte omtoveren tot een privékamer waarin ze samen kunnen werken, eten en socializen. Deze nieuwe functies zorgen voor een ultieme, aanpasbare reiservaring waarmee zakenreizigers een omgeving creëren die voldoet aan hun persoonlijke behoeften.

De Business Class van de bekroonde luchtvaartmaatschappij is op de 2018 Skytrax World Airline Awards voor de zesde keer en derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘World’s Best Business Class’. Bovendien is Qatar Airways bekroond in de categorie ‘Best Business Class Seat’, als erkenning voor haar Qsuite, dat een First Class-ervaring biedt in een Business Class-cabine.

Qatar Airways vliegt dagelijks met een 777-300ER vanuit Schiphol naar Doha. Via Hamad International Airport – haar state-of-the-art hub in Doha – biedt de luchtvaartmaatschappij passagiers een soepele overstap naar meer dan 160 zakelijke en privébestemmingen over de hele wereld. Steden als Kaapstad en Bangkok, maar ook Denpasar, Sydney en Adelaide zijn binnen handbereik. Doordat de luchtvaartmaatschappij zich richt op ruimte en comfort, biedt Qatar Airways reizigers gastvrijheid, cuisine van wereldformaat, en tot wel drieduizend entertainmentopties tijdens deze lange-afstandsvluchten. 

Deel deze pagina
×

"Qatar Airways’ Qsuite, a world of excellence"

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder

Lancering Aer Lingus’ AerSpace

Goed nieuws voor de zakenreizigers die regelmatig van en naar Ierland vliegen. Aer Lingus heeft onlangs de nieuwe AerSpace gelanceerd. Deze stoelen zijn sinds 2 mei te reserveren bij Aer Lingus’

Lees verder