Qatar Airways onthult vernieuwde Economy Class en 7 nieuwe bestemmingen

Qatar Airlines

Recentelijk heeft Qatar Airways de nieuwe Economy Class-ervaring van de luchtvaartmaatschappij onthuld en daarnaast kondigde het zeven nieuwe bestemmingen aan haar snel groeiende wereldwijde netwerk aan.

De nieuwe Economy Class-ervaring omvat een innovatieve en 19 graden kantelbare stoel met extra beenruimte, dubbel opklaptafeltje, 13,3-inch 4K breedbeeldschermen en snelladende USB C-aansluiting. Zakenreizigers in de Economy Class kunnen ook gebruik maken van een verbeterde verbinding, inclusief internet dat tot maar liefst 10 keer sneller is, evenals meer dan 4.000 entertainmentopties in Oryx One, het in-flight entertainmentsysteem van Qatar Airways.

Met de nieuwe maaltijdservice ‘Quisine’ wordt de Economy Class-service in een compleet nieuw jasje gestoken. Zo is er nieuw servies, een uitgebreider menu, 25% grotere hoofdgerechten, 20% grotere voorgerechten en 50% grotere desserts. De luchtvaartmaatschappij is met name trots op de nieuwe ‘going green with Quisine’, waarmee er ook aan het milieu wordt gedacht. In de nieuwe Economy Class wordt meer gebruik gemaakt van herbruikbare, recyclebare en biologisch afbreekbare producten en aanzienlijk minder vaak van producten van wegwerpplastic.

Qatar Airways onthulde ook een reeks nieuwe wereldwijde bestemmingen die de luchtvaartmaatschappij in 2019 zal lanceren, waaronder Lissabon in Portugal, Malta, Rabat in Marokko, Langkawi in Maleisië, Davao in de Filippijnen, Izmir in Turkije en Mogadishu in Somalië.

Qatar Airways vliegt dagelijks met een 777-300ER vanuit Schiphol naar Doha. Via Hamad International Airport in Doha biedt Qatar Airways de zakenreiziger een soepele overstap naar meer dan 150 zakelijke bestemmingen over de hele wereld.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw ticket? Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven helpen u graag verder.

Deel deze pagina
×

"Qatar Airways onthult vernieuwde Economy Class en 7 nieuwe bestemmingen"

De COVID-19 reisregels per land

Niet alleen luchtvaartmaatschappijen hebben door de uitbraak van het coronavirus verschillende maatregelen genomen, ook ieder land heeft eigen regels opgesteld voor het in-, door of uitreizen. IATA (International Air Transport Association)

Lees verder