Profiteer van de voordelen van Alitalia’s Premium Economy Class

Uw benen strekken tijdens een lange vlucht? In de long haul Premium Economy Class van Alitalia heeft u de mogelijkheid om comfortabel te reizen in een aparte cabine waar u tot 40% meer ruimte heeft dan in de Economy Class. Bij aankomst in het vliegtuig ontvangt u een welkomstdrankje van Alitalia om uw vlucht goed te beginnen. Proef ook de Italiaanse regionale gerechten vergezeld van geselecteerde Italiaanse wijnen.

Wanneer u vliegt naar één van de long haul bestemmingen van Alitalia in Premium Economy Class en u reist vanuit of door naar een bestemming in Europa of het Midden-Oosten, mag u zonder bijbetaling gebruik maken van de Business Class op de middellange afstandsvluchten. U mag twee stuks bagage met een gewicht van 32 kg per stuk meenemen en kunt gebruik maken van speciale incheckbalies. Andere voordelen van Premium Economy Class is prioriteit bij het instappen en een aparte stille cabine met 21 of 24 stoelen die 120° achterover kunnen worden geklapt.

Voor meer informatie over Premium Economy Class kunt u de website van Alitalia raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Profiteer van de voordelen van Alitalia’s Premium Economy Class"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder